MAXIMOVA🌷

#mymorningroutine

#mymorningroutine

Сьогодні неділя. Можна нікуди не поспішати та спокійно виконувати свої ранкові ритуали.

Спочатку був душ. Тут на довго зосереджуватись не буду. В наступних публікаціях хочу детально розказати про догляд за волоссям.

Очищення обличчя - гель від L’Oréal. Так, звичайний мас маркет. Мені його достатньо щоб видалити забруднення після ночі. Він м'яко очищає шкіру. Як бачите я його майже використала, скоро залетить допис в групу порожніх баночок😊

#mymorningroutine

Наступний пункт - дуже популярна, легендарна і бюджетна маска від Sane, яка завжди є в моєму арсеналі. Робила вже про неї допис. Шкіра після використання гладенька і приємна.

Зволоження - лосьйон Clarins. Миттєво насичує шкіру вологою, заспокоює. Дуже подобається, що консистенція гелева. Зручно наносити одразу пальцям на обличчя. Користуюсь ним тільки місяць, згодом зроблю розгорнутий відгук.

Сироватка - Matis Paris. Моя шкіра її просто з’їдає. Також не довго користуюсь щоб сказати про дію обіцяного ефекту звуження пор та регуляцію надмірної жирності але шкіра стає ніби шовкова на дотик. Не знайшла на сайті тому не залишу посилання.

На цьому вирішила зупинитись, кремом не покривала все. Відчувала, що достатньо догляду. Тимпаче день сьогодні на лайті без макіяжу.

Далі була кава☕️