Alina Litvin

Аромати для дому

Аромати для дому

Перепробувавши безліч різновидів (спреї, свічки, лампи) для себе зупинилася на дифузорі. Це найзручніший формат ароматизації приміщення та досить бюджетний в оновленні аромату. Рефіли продаються в комплекті з паличками і це обходиться вдвічі дешевше, ніж купувати новий флакон.

Консультанти кажуть, що достатньо 2-5 паличок для кімнати 20-25 м2, але це зовсім не так. Площа ароматизації збільшує лише кількість флаконів та їх обсяг. Щоб аромат заповнив весь простір важливо дотримуватись правил повітряних потоків, краще поставити дифузор поруч із дверима/вікном.

Я не зупинятимуся на ціновому сегменті магазинів, але хочу відразу відмовити від зовсім бюджетних дифузорів, такі аромати низькоякісні і швидко вивітрюються. Серед доступних мас-маркет брендів краще придбати Areon, бренд іншого рівня. До речі, вперше я побачила цей дифузор в одному із відомих готелів і там же придбала їх аромат Sunny home, я більш ніж задоволена якістю. До цього був дифузор Vanilla Black, приємна не гурманська ваніль. Лінійка ароматів для дому від бренду Areon ідеальне співвідношення ціна-якість.

Парфумерію преміум сегменту (Culti, Dr.Vranjes Firenze, Baobab collection, Voluspa) брати наосліп не раджу, вони концентровані, інтенсивні і не всім підійдуть. У мене був аромат Rosso Nobile (благородне червоне вино) бренду Dr.Vranjes і ще ніколи не було аромату кращого для дому, ніж цей! Це бестселер марки, який я й досі вважаю ідеалом серед дифузорів і в пошуках ароматів для дому я рівняюсь на нього. На подарунок, для тих у кого все є, можу ще рекомендувати Maserati (запах однойменних автосалонів). Таким презентом можна здивувати найдосвідченішого поціновувача.

Аромати Jo Malone і Diptyque тонкі, делікатні і подобаються всім. Запахи можна змішувати між собою, а їх пакування - окремий вид мистецтва. Рекомендую почати знайомство з аромату Pomegranate Noir.

Лінійка ароматів для дому від бренду Maison Berger ще одне ідеальне співвідношення ціна-якість. Бренд постійно співпрацює з парфумерами та створює колаборації з дизайнерами. Раджу звернути увагу за запах шампанського та фруктів.

У ціновому сегменті Zara/H&M Home краще обрати Esteban, бренд іншого рівня, який доступний для тестування у відомому мережевому косметичному магазині. Мені подобається запах дерева Teek and tonka.

Дівчатка, поділіться вашими улюбленими дифузорами для дому.