Hanna Domashenko

Care & Peace: догляд та спокій моєї шкіри обличчя

Особисто для мене, наявність в догляді гарних, дієвих масок - це база! Часом це не тільки частина догляду за обличчям, а ще й такий потрібний час та увага собі, коханій!

Маска-пілінг для обличчя від Care & Peace закриває мої основні запити до масок: вона ідеально підійшла моїй комбінованій шкірі!

Комплектування тут суперове, адже разом з маскою є спеціальний аплікатор для гігієнічного використання засобу! Це надзвичайно зручно! Баночка виготовлена з важкого, темного скла. Кришечка - з міцного, якісного пластику.

Як зазначає виробник, маска має відмінні активні компоненти: запатентований екстракт Куяльницького бруду з комплексом мінералів краси, комплекс рослинних СО2-екстрактів, argile Verte surfine ellite Зелена глина (Франція). Як на мене - це ідеальне поєднання для жирної/комбінованої шкіри, аби зменшити жирність та підсушити запалення і не провокувати тим самим нові.

Я користуюся маскою 1-2 рази на тиждень! Наношу рівномірним шаром на обличчя на 5-10 хвилин. Для мене ця маска ідеальна саме на ранок, коли шкіра потребує ще й додаткового пробудження! Адже після нанесення та змивання - я відчуваю приємний холодок, за рахунок якого знімаються ще й небажані набряки на обличчі.

На моїй шкірі маска має злегка підсушуючий ефект на висипання. Шкіра менше жирниться, а пори чудово очищаються! Чорні цятки стають з нею дійсно менш помітними, а пори стягуються і стають не тами "краторами вулкану", як це іноді здається))) Шкіра пружна, зволожена і виглядає тон шкіри більш рівномірним!

Care & Peace Face Mask-Peeling - це чудовий доглядовий засіб, який подарує вашій шкірі приємні відчуття та гарне відображення в дзеркалі! Маска дієва та така приємна у застосуванні!