Кузя Ю-а

Топ-3 олівці для губ : мої улюбленці

Я обожнюю нюд. Гарний, дорогий, стійкий нюд. І я хочу поділитись власною добіркою, що варта уваги за якістю.

Мій топ брендів: Lamel, Pastel i Antonova. Як бачите, є і мега бюджет і люкс бренд. Але на губах вони фантастичні!

Почнемо з Antonova. Для мене це тяжкий люкс по ціні. Але колір я шалено люблю і він реально фантастичний.

Колір на огляді в пості fancy Berlin. Надзвичайно мʼякий, ніжне нанесення, висока стійкість і надзвичайно крутий колір.

Antonova створила цілу нюдову колекцію під назвою Bon Voyage, відтінки якої універсальні та пасують до будь-якого типажу і будь-якого образу.

Саме ж покриття залишається на губах до 12 годин. При перекусі більш жирної іжі можливо буде потрібно мінімальна коррекція. Адже водостійка косметика реагує на жирні текстури.

Також, я обожнюю колір Princess of Monaco. Також мій любимчик.

Бюджетний олівець, фантастична якість і супер нюд!

Вдала формула забезпечує приємне нанесення та матовий фініш. Доповніть свій образ, створивши акцент на губах, який збиратиме безліч компліментів. Він більш сухий за текстурою, проте не менш комфортний.

Немає відчуття сухості та дуже комфортний в носінні протягом дня.

Міняв і свій колір декілька разів, але все одно самий топовий в своій лінійці) Хоча, коли отримуєш інший підтон - це дивувало. Але ці зміни позаду і ніби вже всі видихнули з полегшенням.

Ідеальний за текстурою, стійкий, плавний при нанесенні на вуста, кремовий і безмежно красивий!

На щодень - просто топ! 407 - мій любимчик! 🩷

Як вам моя добірочка?