YuliHrytskoff

Бальзам для тіла Hiskin Body Balm

Бальзам для тіла Hiskin Body Balm

Мені доволі важко вгодити з кремом для тіла – то надто жирний і довго поглинається, то зволоження недостатнє, то запах не такий… Тому Бальзам для тіла Hiskin Body Balm став для мене справжньою знахідкою, в якої для мене ідеально просто все! Тому розповідаю про нього більш детально далі по тексу)

Дизайн доволі простенький, але милий) Бальзам пофасований у якісний прозорий пластиковий флакон, на обороті якого є вся необхідна інформація про засіб від виробника. Дуже люблю такі прозорі флакони, адже крізь них видно розхід засобу і його закінчення не стане несподіванкою)

Флакон міцно закривається кришечкою фліп-топ.

Дозатор виконаний у вигляді невеликого отвору в кришечці. В принципі, дозувати крізь нього засіб зручно, але коли бальзаму залишається близько третини флакону, то виймати його виходить все важче…

Об’єм. На даний момент у виробника цей бальзам представлений тільки у тревел сайзі – в флаконі об’ємом 95 мл. Це дуже зручно для поїздок, подорожей, чи знайомства із засобом, та для домашнього використання хотілося б бачити серед асортименту флакони й більшого номінального об’єму)

Склад бальзаму, без перебільшення, просто ідеальний! Основна маса компонентів – рослинні екстракти та олії, декілька гарних зволожувачів. Так, є й суто технічні, синтетичні компоненти, та вони в своїй більшості безпечні. Також у складі є силікон – взагалі, я противник цього компоненту у доглядових засобах для тіла, та тут його концентрація невелика і в даному бальзамі він більше допомагає, аніж шкодить, оскільки створює на поверхні шкіри тонесеньку плівочку, яка утримуватиме вологу в глибших шарах шкіри, перешкоджаючи її пересихання, обезвоження і забезпечуватиме швидшу регенерацію при наявності пошкоджень. Фото складу просто не можу не прикріпити!

Консистенція бальзаму кремоподібна, текуча, більше схожа на молочко. Взагалі, для мене трішки загадка, чому виробник назвав свій засіб «бальзамом», адже такий засіб по консистенції має бути густим та достатньо щільним, а бальзам Hiskin легенький, молочковий.

Текстура однорідна.

Колір – класичний білий.

Запах – легенький кремовий. Приємний і ненав'язливий. Відчувається тільки при нанесенні та якщо внюхуватись у саму шкіру, надовго на ній не затримується. І це вважаю ще одним величезним плюсом даного бальзаму!

Завдяки своїй легенькій, молочковій текстурі, бальзам дуже легко наноситься і розприділяється по шкірі, не потребуючи ніяких додаткових масажних зусиль. Поглинається повністю дуже швидко – до 5 хвилин після нанесення, тому одягатися можна майже відразу, не боячись, що на одязі залишаться жирні плями. Взагалі, це прекрасний варіант для тих, хто любить наносити крем для тіла вранці, чи одразу перед виходом на вулицю.

Після поглинання бальзаму на шкірі не залишається ні жирності, ні липкості, ні будь-яких інших неприємних відчуттів – тільки відчуття зволоженої, доглянутої шкіри.

Хоч засіб має легеньку текстуру, та зволожує шкіру він прекрасно, дійсно як бальзам! Після його використання шкіра достатньо зволожена, гладесенька, має гарний природній блиск. Буквально за два використання в мене пройшли всі лущення, шкіра набула більш однорідного рельєфу. А ще, бальзам дуже гарно заспокоює шкіру після гоління, чи за наявності якихось пошкоджень.

Взагалі, бальзам чудовий! Прекрасний, безпечний для здоров’я склад, дуже швидке поглинання, чудово зволожує і доглядає за шкірою. За ту ціну, що він коштує – це просто знахідка! От рекомендую спробувати від щирого серця! А я точно куплятиму його ще не один раз)