Touche Éclat Radiant Touch рідкий хайлайтер-коректор від Yves Saint Laurent.
Люксовий продукт, що висвітлює, розгладжує та коректує.
🫧Ми всі звикли, що коректуючі засоби мають на меті в першу чергу перекрити/приховати деякі ньанси ( скажемо так), а вже потім щось там висвітлити чи підвісити.
Так от, тут зовсім навпаки.
Пігменту в цьому засобі настільки мало, що навіть наслоївши коректор в декілька шарів, я не добилася перекриття своїх синяків під очима.
(Можете це побачити на фото/свотчах, як на мене різниці немає)
Текстура дуже приємна, невагомий флюїд. Але він не фіксується, треба фіксувати пудрою. В інакшому разі в мене він скочується в зморшки.
Використовувати дуже легко, нажимаєте і продукт виходить на кісточку, якою потім наносите в потрібне місце 👌🏻.
Завдяки зручній формі ручки, класно брати із собою в сумочку чи в дорожню косметичку.
У мене відтінок 2 Luminous ivory. Не самий світлий в лінійці. Але якщо взяти до уваги мінімальне перекривання, то впринципі, немає різниці який із світлих відтінків взяти😄
По обʼєму всього 2,5 м, що взагалі дуже засмучує, якщо згадати стільки він коштує🐸.
Мені цей продукт подарували. Тому я задоволена, що він в мене є. І звісно ж, знайду куди вимазати, аж 2,5 мл 😂.
Чи куплю його собі сама. Ні.
Чи можу я рекомендувати його. Звісно, але тільки тим, в кого ідеальна шкіра і ви хочете добавити сяяння, чи освіжити погляд вкінці дня😊.
Коментарі (0)