Spodobaieva Maryna

Pyunkang Yul Calming Pore Clear Wash Off Pack

Маска, яку я дуже давно хотіла спробувати, вона напевно рік була в моєму «wish list». Тож нарешті про неї.

Calming Pore Clear Wash Off Pack глиняна маска для обличчя від корейського бренда Pyunkang Yul зменшує секрецію себуму, очищує пори, тонізує, має протизапальну дію та прискорює процеси регенерації шкіри. Кислоти делікатно відлущують ороговілі клітини, запобігаючи утворенню комедонів. А гіалуронова кислота дарує активне зволоження (ні). Створена з екологічно чистих інгредієнтів, перевірених EWG. Після застосування маски шкіра залишається очищеною, оновленою і розгладженою.

Особливості Pyunkang Yul Calming Pore Clear Wash Off Pack з опису:

– екстракт кори білої верби регулює роботу сальних залоз, зменшує жирність та запобігає виникненню нових запалень;
– AHA- та PHA-кислоти делікатно відлущують ороговілі клітини епідермісу, забезпечуючи свіжість і чистоту;
– екстракт чайного дерева тонізує, захищає від окислювального стресу, надає протизапальної дії;
– екстракти центели азійської та жимолості чинять заспокійливу дію, підтримує еластичність;
– гіалуронова кислота забезпечує інтенсивне зволоження та відчуття комфорту;
– екстракт полині знімає свербіж, почервоніння.

• Засіб для таких типів шкіри:
  • чутлива шкіра,
  • жирна шкіра,
  • комбінована шкіра.

🚩В ніякому разі не можу її рекомендувати для сухої шкіри.

Плюс виявилося проблемою знайти вірний склад, який співпадав з пакуванням.

Склад з пакування: Water, Kaolin, Glycerin, Dipropylene Glycol, Bentonite, Montmorillonite, 1,2-Hexanediol, Illite, Artemisia Capillaris Extract, Hectorite, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Citric Acid, Camellia Sinensis Leaf Powder, Sodium Citrate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Nardostachys Jatamansi Rhizome/Root Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Butylene Glycol, Polysilicone-15, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sorbitan Isostearate, Melia Azadirachta Flower Extract, Gluconolactone, Lactobacillus/ Bean Seed Extract/Sodium Glutamate Ferment Filtrate, Polygtyceryl-10 Myristate, Hydroxyacetophenone, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Centella Asiatica Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Trigtyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Ethylhexyl Palmitate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxypropytrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Madecassoside, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid.

Пройдемося тільки по ключових інгредієнтах:

• різні глини мають в'яжучу дію, матують, регенерують шкіру, звужують розширені пори, зменшують виділення шкірного сала і вирівнюють загальний тон шкіри;
  • AHA та PHA кислоти відлущують, сприяють м'якому освітленню пігментних плям, вирівнюванню тону та текстури шкіри;
  • екстракти полину, центелли, чайного дерева, зеленого чаю, кори верби білої та екстракт ниму – заспокоюють, зменшують запалення, мають антибактеріальну, протизапальну, заспокійливу та зволожувальну дію;
  • гіалуронова кислота та її похідні сприяє регенерації тканин, робить шкіру більш м'якою та гладкою, виявляє високі зволожуючі властивості;
  • також в складі є вітамін Е антиоксидант та зволожувач.

Спосіб використання: Нанести маску на суху та очищену шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей та губ. Через 10-15 хвилин змити теплою водою.

Враження:

Бренд сподобався мені своїм мінімалістичним пакуванням і навіть такою маленькою деталлю, як лопатка, показав своє відношення до покупців. В цієї маски є особливість в розшаруванні, але це нормально і ніяк не впливає на якість, навіть на сайті зазначено, що таке можливо, просто перемішайте.

Також дуже важливо враховувати – маска з кислотами. Красивого до/після від неї не потрібно чекати. Навпаки після неї шкіра може почервоніти, якщо у Вас, як і у мене чутливий тип. Проходить почервоніння через 10-15 хвилин, тож не забувайте про сонцезахист. Мені особисто подобається робити її на розпарене обличчя після душу або перед сном. Також враховуйте сумісність активів. Мені достатньо робити її всього 1 раз на тиждень.

Перші рази чесно я не зрозуміла її результат, але на розпарене обличчя після душу чи на ніч побачила. Вона досить гарно очищає обличчя, але ніяк не впливає на чорні точки, вони просто стають світлішими і менш помітними. Вона підсушує і зменшує запалення, після змиття відчувається ефект, як після пілінгу, тактильно дуже відчувається, за рахунок цього шкіра виглядає менш рельєфною.

Хоч в ній багато зволожуючих компонентів, вони не працюють, вона досить швидко підсихає і тож додатково використовую спрей, покажу його в кінці. За 15 хвилин користуюся ним три рази, хоча з іншими масками рідше. Вона тяжко змивається, як і всі глиняні маски. Після неї відразу хочеться нанести зволожуючий догляд, трохи підсушує мою комбіновану, проблемну та чутливу шкіру, тож повторююсь «для сухої шкіри категорично ні».

Зрештою, маска ефективна, але з нюансами.

Ну тепер про спрей-міст обличчя Beauty Formulas Aloe Vera, не думаю, що потрібен окремий допис. Бо використовую його тільки для глиняних масок і коли виходжу з ванни, як щось легеньке для зволоження. В нього максимально простий склад, але є все необхідне гліцерин, алое, пантенол, гіалуронова кислота та касторова олія. Подобається також наносити, як основу під маски. Він дуже бюджетний. Але з дозатором тут, як повезе. Тож додатково маю дома розпилювач з travel-набору.

Всім дякую, хто дочитав🖤

23 жовтня, 2024
Spodobaieva Maryna
23 жовтня, 2024