HILLARY | Ензимна очищувальна пудра для жирної та комбінованої шкіри
Легкий шлях до чистоти та свіжості
Очищення шкіри — це ключовий етап догляду, особливо для власниць жирної або комбінованої шкіри. Шукати засіб, який одночасно глибоко очищає, але не пересушує шкіру — це як прагнути знайти ідеальний баланс між свіжістю та комфортом. Саме таким відкриттям для мене стала ензимна очищувальна пудра від бренду HILLARY, з яким я нещодавно познайомилась. Її делікатний, але ефективний вплив приємно здивував і залишив лише найкращі враження.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 40 г.
Бренд: Hillary
Вік: 18+
Призначення: відновлення, заспокоєння, зволоження, очищення, від зморшок
Тип: жирна, комбі
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Maltodextrin, Sodium Cocoyl Glutamate, Silica Silylate, Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Niacinamide, Arginine, Protease, Lipase.
Формула пудри насичена активними компонентами, які забезпечують комплексний догляд за шкірою:
- Мальтодекстрин — зволожує шкіру, утримуючи вологу в її клітинах.
- Натуральний кокоїл глутамат натрію — м'яко очищає шкіру, не порушуючи її природний бар'єр.
- Силікат — допомагає вивести зайвий жир, залишаючи шкіру матовою.
- Інулін та альфа-глюкан олігосахарид — природні пребіотики, які відновлюють мікрофлору шкіри.
- Ніацинамід — звужує пори, контролює вироблення себуму і має протизапальну дію.
- Аргінін — сприяє відновленню шкіри.
- Протеаза і ліпаза — ензими, які розчиняють залишки жиру і забруднення на поверхні шкіри.
ПАКУВАННЯ та ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
Пудра від Hillary представлена у зручному мінімалістичному пакуванні.
Красива картонна коробка вмістила в собі пластикову баночку з щільною кришечкою, яка забезпечує герметичність і запобігає потраплянню вологи.
На коробці і баночці є уся необхідна інформація про засіб, його правильне застосування тощо.
О РГАНОЛЕПТИКА
Пудра дуже легка та дрібна, і в цьому полягає її делікатність. Після контакту з водою вона швидко перетворюється на ніжну, подібну до пінки, текстуру, яка легко наноситься на шкіру. Це дозволяє рівномірно розподілити засіб по всьому обличчю, не відчуваючи важкості або липкості.
Сам продукт білого кольору, без додаткових барвників, що свідчить про його натуральність.
Пудра не має сильного аромату, що, безумовно, є плюсом для тих, хто не любить дуже парфумовані засоби.
ЗАСТОСУВАННЯ
Використовувати пудру дуже легко. Після етапу очищення шкіри я просто беру трохи порошку на долоню, додаю кілька крапель води (або ж змочую долоні водою) і перетворюю його в легку кремову пінку. Наношу на обличчя уникаючи зони навколо очей, м'яко масажую і змиваю теплою водою. Шкіра після цього виглядає дуже чистою, але при цьому не пересушеною.
ВРАЖЕННЯ
Ензимна очищувальна пудра для жирної та комбінованої шкіри від Hillary стала яскравою знахідкою для мене. Її ніжна формула не тільки ефективно очищає шкіру, але й робить це дуже делікатно, не викликаючи відчуття стягнутості або сухості. Будь-яка алергічна реакція також відсутня. Шкіра після використання виглядає свіжою, матовою, і, що особливо важливо, пори стали менш помітними.
А ще шкіра тааака гладенька, не можу натішитись такому приємному результату.
Однозначно раджу спробувати 🫶🏼
Коментарі (0)