Thank You Farmer віднов лювальна сироватка
Бакучіол і вітаміни С та Е для сяючої та здорової шкіри
Відновлювальна сироватка з бакучіолом і вітамінами C та E від корейського бренду Thank You Farmer - ідеальний варіант для знайомства з бакучіолом, який є м'яким аналогом вітаміну А.
Сироватка добре зволожує шкіру, додає здорового сяйва, абсолютно не жирнить, відповідно, буде прекрасним доповненням ранкового догляду
Я познайомилася з пробним зразком сироватки Thank You Farmer і хочу поділитися своїми враженнями про цей вітамінний комплекс для шкіри ❤️
Пробних зразків бренду Thank You Farmer доволі багато на сайті MakeUp, є крем та сироватка з лінійки BakuVita
Пробний зразок має об'єм 1,5мл (на сайті вказано 1мл)
На пакетику вказано термін придатності та доволі достатньо інформації англійською мовою про сам засіб
Пробник зразок відкривається легко, є зручна відривна лінія
Консистенція - густа водичка, злегка жовтуватого відт інку.
Аромат - лікарсько-трав'янистий, він не відчутний на шкірі при нанесенні, лише, якщо цілеспрямовано принюхатися. Аромат мені не дуже подобається.
Витрата - тієї кількості, що на фото цілком достатньо на усе обличчя. Самий оптимальний варіант нанесення - перенести на шкіру обличчя потрібну кількість, почекати, і обережно втерти сироватку. Вона стає трохи маслянистою, але не лежить липким шаром, не утворює плівки, добре поглинається шкірою
На фото почергово показую, як виглядає сироватка на шкірі.
Сироватка дуже добре зволожує шкіру, роблячи її сяючою та м'якою. Особливо порівняльних фото не маю, так як намагаюся підтримувати шкіру саме в такому стані, як на фото.
Сироватка за 5 днів використання добре показала, що здатна підтримувати комфортний рівень зволоженості та пружності шкіри.
Я взяла зразок сироватки Thank You Farmer BakuVita, щоб порівняти з сироваткою Skin&Lab з вітаміном С, яка мені дуже сподобалася. То скажу, що не знаю навіть, яку обрати 🤣, так як обидві добре працюють на зволоження та підтримку рівномірного та сяючого тону шкіри.
Сироватка Thank You Farmer BakuVita має гарний склад з вітамінами С та Е, ніацинамідом, комплекс з 7-ми рослинних екстрактів, бета-глюкан і керамід NP, тобто підтримка захисного бар'єру шкіри, освітлення пігментації, антиоксидантний та антивіковий ефекти.
Отже, я сміливо раджу сироватку Thank You Farmer BakuVita для знайомства з бакучіолом чи доповнення вашого догляду дієвим вітамінним комплексом в осінній період
Коментарі (0)