Який він, запечений хайлайтер? Або вношу зміни у свій повсякденний макіяж
Bless Beauty GLOW Illuminator
Етап нанесення хайлайтеру я уникала. Чи то тому,що не мала підходящого чи то недооцінювала його значення. Це мій перший запечений хайлайтер і саме як окремий засіб,а не у палетці. І маю сказати - коли продукт гарний і легкий у нанесенні, його хочеться частіше використовувати.
Загальні характеристики
Перше на що звернула увагу - об'єм. 12 грам вистачить на дуже довго.
Сам засіб у пластиковому матовому упакуванні. Легко відкривається і щільно закривається видаючи характерний звук.
Серед чотирьох варіантів я обрала Tone 01. Це гарний золотий відтінок з розовинкою,яку видно на сонечку.
Хайлайтер має випуклу форму і міцно тримається в упаковці.
Чому запечений ?
Технологія "запікання" полягає в тому, що продукт спочатку виготовляється у рідкому або кремовому вигляді, а потім запікається при високій температурі, що робить його текстуру більш щільною і гладкою.
Запечені хайлайтери зазвичай мають більш інтенсивний блиск і м'яке покриття, завдяки чому вони краще тримаються на шкірі і виглядають природніше.
Також вони можуть використовуватися як сухими, так і зволоженими для різної інтенсивності блиску.
Спеціальний пензлик для хайлайтеру я загубила і тому наношу його пензлем середнього розміру.
У крайньому випадку можна навіть пальчиком нанести, ніхто не помітить.
Володіючи знаннями контурингу можна вдало підкреслити свою природню красу і скорегувати те,що не подобається.
Аби не перевантажити макіяж і не зробити гірше, я наношу хайлайтер на вилиці та можу додати на арку Купідона.
Декілька помахів пензлем і шкіра набуває неймовірного сяйва. Мікро часточки гарно виблискують і додають свіжості та завершеності макіяжу.
Нещодавно прочитала,що саме запечені формули рекомендують використовувати у вечірньому образі. Але з цим хайлайтером я не боюся "переборщити",адже шимерні часточки дуже маленькі.
Я радію,що обрала 01 відтінок. Він гармонійно виглядає на теплому типі шкіри.
Резюме
- Завдяки формулі сяйво зберігається протягом усього дня
- Великий об'єм = вигідна покупка
- Доповнює та освіжає образ
- Можна використовувати як тіні для повік
- Зручно наносити як пензлем так і пальчиком
- Підходить для повсякденного макіяжу
Коментарі (0)