ЗВОЛ ОЖУВАЛЬНА МАСКА ДЛЯ ВОЛОССЯ "HYDRATING"
від бренду Rosabella
Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про чудову зволожувальну маску для волосся "Hydrating" від бренду Rosabella. Це засіб, який приємно здивував мене своєю легкістю і ефективністю. Якщо ви шукаєте маску, яка забезпечить вашому волоссю інтенсивне зволоження без обтяження, цей продукт точно вартий уваги.
Склад:
- Масло арганії та олія насіння абіссинської капусти (Crambe Abyssinica) – забезпечують глибоке зволоження, живлять волосся і допомагають зберегти його еластичність та блиск.
- Інулін – природний пребиотик, який сприяє збереженню вологи та робить волосся більш слухняним.
- Гідролізований протеїн зеленого гороху та гідролізований сироватковий протеїн – працюють над відновленням структури волосся, забезпечуючи захист від зовнішніх факторів і покращуючи загальний вигляд.
- Сквалан з оливкової олії та D-пантенол – надають волоссю шовковистість і гладкість, допомагаючи зберегти його зволоженим на довший час.
- Ефірні масла лимона та ванілі – додають приємного аромату і надають додатковий блиск.
Маска не містить сульфатів та силіконів, що робить її ідеальним вибором для тих, хто хоче використовувати натуральніші продукти.
Мої враження:
Як власниця волосся, яке легко обтяжується масками, я була приємно здивована тим, як ця маска діє на волосся. Після використання волосся виглядає здоровим, блискучим і м'яким на дотик, але водночас абсолютно не обтяжене. Відчуття легкості і шовковистості зберігається навіть після кількох днів.
Маска також полегшує розчісування та прибирає статичний ефект
Я пробувала й інші маски бренду Rosabella, вони були дещо важкуваті для мого волосся, тож "Hydrating" стала моїм фаворитом завдяки своїй легкості і зволожуючій дії.
Поради щодо використання:
Нанести невелику кількість маски на чисте вологе волосся (попередньо прибрати зайву вологу рушником), рівномірно розподілити по всій довжині, відступаючи не менше 10 см від коренів, залишити на 15-60 хвилин, ретельно змити водою.
Коментарі (0)