Маска для обличчя освіжаюча та охолоджуюча.
Ну дуууже охолоджуюча.
Сьогодні розповім вам про освіжаючу та охолоджуючу маску для обличчя від Nani Beauty, яка вразила мене своїм потужним охолоджуючим ефектом. Якщо ви любите засоби, які моментально освіжають шкіру, то ця маска точно стане вашим фаворитом.
Основний ефект – інтенсивне охолодження.
Одразу хочу відзначити найбільш виражений ефект маски – сильне охолодження, яке починає відчуватись вже з першої хвилини після нанесення. Це справжній шок для шкіри у найкращому сенсі! Відчуття холоду настільки інтенсивне, що залишається навіть після змивання маски – ще близько 20 хвилин ви відчуватимете приємний холодок. Такий ефект чудово підходить для тих, хто хоче швидко позбутися набряків та отримати миттєве тонізування шкіри.
Окрім охолодження, маска пропонує й інші корисні властивості для шкіри:
- Біла каолінова глина – глибоко очищає пори, абсорбує надлишок жиру, залишаючи шкіру матовою та чистою.
- Олія насіння чіа та екстракт центелли азійської – заспокоюють і зволожують шкіру, роблячи її м'якою і свіжою.
- Оксид цинку – допомагає захистити шкіру і має легкий протизапальний ефект.
- Екстракт священного лотоса – сприяє регенерації, що робить шкіру більш сяючою та здоровою.
Мої враження:
Як тільки я нанесла маску, відразу відчула, як вона охолоджує і освіжає. Ефект настільки сильний, що продовжує діяти ще довго після змивання, і шкіра залишається приємно тонізованою. При цьому немає сильного відчуття стягнутості або сухості. Але так як в складі глина, то все ж це трохи відчувається. Тому після маски я наношу щось для зволоження.
Коментарі (0)