Розчарування на все життя - що не так зі скрабом для губ Vivienne Sabo

Розчарування на все життя - що не так зі скрабом для губ Vivienne Sabo

Постійне лущення губ - для мене це справжня тортура. Бо постійно хочется щось зробити з ними, аби вони стали нормальними та гладкими з виду. Тому, можна не дивуватися тому, що я вирішила додати до стандартного свого догляду цей скраб за порадою подруги. І то була найвеличезніша помилка у моєму житті.

У складі засобу дбайливо були додані олії жожоба і каріте, які і повинні були пом’якшити шкіру, прибрати лущення та повернути губам гладкість. У якості скрабуючих часточок використовується цукор. Додатково у засіб додали кольоровий малиновий пігмент, який взагалі там не потрібен, і ароматизатор, який надає засобу запах солодкої помади.

Занадто густа. Наносити цей засіб на губи дуже важко, а коли потрібно його масувати, щоб відлущити ороговівши клітини, скраб починає «мігрувати» за контури, танути та фарбувати шкіру навколо губ.

Vivienne Sabo здатен створювати дійсно приємні і круті продукти, якими я користувалася і отримувала одне задоволення. Але цей скраб – це просто розчарування для мене. Засіб зволожує шкіру лише трохи, не дає відчуття комфорту і в принципі не дарує того результату, на який ви очікуєте.

Якщо засіб правильно не зняти і не допустити потрапляння на шкіру(а зробити це просто неможливо), то на додачу власниці жирного та проблемного типу стикнуться з тим, що намагаються побороти дуже довгий час – комедонами. Додатково проблеми створює і малиновий пігмент, який залишає рожеві плями.

Я не можу і не хочу рекомендувати цей засіб кожній з вас, бо він нагадує мені більше найдешевший китайський продукт, який не підходить нікому. Краще вибрати якийсь інший скраб, який подарує вам кращий ефект.

Але якщо ви користувалися цим скрабом і знаєте, як його правильно використовувати, аби уникнути усього вищепереліченого - напишіть мені, я буду чекати! :)