Alina Litvin

Маска-пігмент для волосся Glynt Mangala

Маска-пігмент для волосся Glynt Mangala

Тонування вдома - це не тільки зручний, але й економічний спосіб освіжити відтінок без агресивного впливу на структуру волосся, додати блиску та підтримати здоров’я волосся.

Тонування в складному фарбуванні – невід’ємна частина. При освітленні видаляються всі пігменти з волосся, після чого волосся стає порожнім і потребує догляду та наповнення кольором. Обидва ці завдання вирішує тонувальний продукт. Також потрібно знати, що тонування має властивість вимиватися з часом, тому майстри рекомендують хоча б 1 раз між освітленнями повторювати цю процедуру, наприклад, через 2-3 місяці після складного фарбування. А як підтримувати колір вдома?

Тонування має кілька властивостей: колір, якість, блиск. З цим завданням чудово справляється мій найулюбленіший тонувальний продукт – маска-пігмент Glynt Mangala. Вона має велику різноманітність відтінків: холодні, теплі, руді, червоні, бежеві тощо. Крім того, у складі засобу багато поживних інгредієнтів. Окрім свіжого кольору, Glynt надає догляд та винятковий блиск волосся.

На волосся маску я наношу не в чистому вигляді, а розводжу з бальзамом/кондиціонером і на виході я маю мʼякий беж, без відхилення в жовтий чи рожевий. Після застосування волосся блищить і розсипається. Відтінок Rosegold на моєму волоссі прибирає накопичену зелень від води і надає приємного пастельного відтінку, а ось Platin Blond, якщо необхідно, робить його холоднішим.

Швидко і просто, ефект тримається кілька тижнів.

Маска-пігмент для волосся Glynt Mangala
Маска-пігмент для волосся Glynt Mangala