Vik_Sem

Незмивний комплекс для догляду за волоссям

Незмивний комплекс для догляду за волоссям
Незмивний комплекс для догляду за волоссям

Привіт! Всі ми любимо догляд за волоссям і для мене незмивний догляд для волосся є важливим етапом підтримки охайного вигляду укладки волосся та захисту локонів від високих температур. З брендом Joko Blend вже знайомі всі і в нашій спільноті цей бренд вже зайняв достойне місце своїми якісними та дієвими засобами.

Але саме з набором Joko Blend Keratin Therapy я познайомилась вперше і хочу поділитись своїми враженнями.

Набір знаходиться в картонному пакуванні, з приємним дівочим дизайном, чудово підходить на подарунок.

В наборі пропонується два засоби в бавовняному брендовому мішечку:

  • Спрей-термозахист для волосся - Joko Blend, 200 мл
  • Флюїд для волосся "Кератиновий шовк" - Joko Blend Keratin Silk Fluid, 50 мл

Класно, що ці два засоби можна використовувати разом в одній рутині.

Спрей-термозахист для волосся

Всю необхідну інформацію від виробника, включаючи опис, рекомендації щодо застосування та повний склад можна знайти на флаконі.

У складі є силікони, але є й багато активних компонентів:

  • амінокислоти зберігають пасма зволоженими та шовковистими;
  • кератин підтримує пружність та еластичність;
  • екстракт ламінарії відновлюють пошкоджене волосся;

І так, це не лікувальний засіб, спрей більше спрямований на візуальний ефект та захист від високих температур.

До розпилювача взагалі жодних претензій – плавно натискається, нічого не заїдає і не забивається в процесі застосування, дозволяє використовувати продукт практично до останньої краплі.

Окремо хочеться відзначити аромат – він приголомшливий. Спрей для волосся має дуже красивий та насичений квітковий аромат. Особисто мене він ніяк не напружує і незручностей не завдає, навпаки, дуже подобається.

Незмивний комплекс для догляду за волоссям
Незмивний комплекс для догляду за волоссям
Незмивний комплекс для догляду за волоссям

Текстура - рідка, але не пряма водичка, швидше нагадує сильно розведене молочко для обличчя. Якщо наносити на відстані відразу на волосся, то ніякого кольору немає, якщо спробувати розпорошити в руку з невеликої відстані, то молочко стає помітнішим.

Моє волосся:

довге, тонке, пористе. Волосся я фарбую, але волосся у мене не сильно пошкоджене, схильні до сухості кінчики

Як використовую і мої враження:

Спрей для волосся з термозахистом я використовую після миття волосся (наношу на вологе волосся, добре підсушене рушником). На коріння спрей намагаюся не наносити, тільки по довжині і приділяю особливу увагу кінчиками.

На візуальний ефект спрей від Joko Blend працює ідеально! Він добре розгладжує волосся, прибирає зайву пухнастість і навіть, як мені здається, приховує пошкодження волосся, особливо посічені кінчики виглядають з ним набагато краще. Це не відновлення і не дива, це лише візуальний ефект, який тримається максимум до наступного миття волосся, але мені цього цілком достатньо.

Хоча я і розпорошую його рясно і зовсім не заощаджую. Він не впливає на частоту миття, не видаляє об'єм і не жирнить шкіру голови, навіть якщо випадково туди потрапить при нанесенні.

А ще, волосся після нього красиво блищить , виглядає здоровим і доглянутим.

На рахунок термозахисту мені особливо нема чого сказати, з гарячих приладів я зараз використовую тільки фен. Думаю, з ним краще 100 % аніж без нього.

Одразу скажу, що флюїд сподобався мені своїм складом і зручним флакончиком, який було б легко брати з собою в дорогу.

Пристрій дозатора працює справно, не плюється.

Обсяг флакона 50 мл, але вистачить надовго. Якщо використовувати по одній-дві краплі, то його цілком вистачить на півроку. Якщо ви не користуєтеся ним щодня, то можливо і більше.

Склад флюїду збагачений гідролізованим кератином, оліями арганії та мигдалю.

Який він, цей флюїд?

При першому ж натисканні дозатора навколо з'являється приємний солодкуватий аромат. У мене він викликає асоціації з молочною карамелькою. У той же час, він не нудотний і не задушливий. Люблю «смачні» косметичні засоби.

Колір флюїду прозорий, тому що тут немає ніяких барвників.

Консистенція густа, крапля не розтікається, як вода. На дотик флюїд приємний, не маслянистий.

Порція у дозатора невелика, витрата залежить від довжини, густоти та структури волосся. Пористі добре вбирають у себе все, не стаючи жирними, тому я сміливо набираю побільше. Якщо у вас волосся нормальне, то можна починати з однієї краплі.

Наносити флюїд можна як на сухе , так і на вологе волосся. Моєму волоссю підходить другий варіант, як і у випадку з будь-якими незмивними засобами.

Користуюсь ним я під час укладання після миття голови. Відразу скажу, що жодних негативних ефектів від такого частого використання я не маю.

Волосся стає гладкішим, гребінець ковзає легше.

Після укладання волосся дуже приємне на дотик, гладеньке , як шовк. У вітряну погоду волосся стає більш слухняним , але ефекту обтяження немає.

Об'єм волосся флюїд не зменшує, хіба що якщо ви вирішите наносити його занадто близько до коріння.

Вічна проблема неохайних кінчиків , які постійно хочеться зістригти, з флюїдом вже не така актуальна.

Чудовий набір для догляду за волоссям. Мені сподобались обидва засоби і я продовжую їх використовувавати в парі, один за одним.

Дуже зручно, що ці засоби можна купити окремо або презентувати гарний набір подружці.

Засоби дарують якісний візуальний ефект доглянутого волосся, кінчики виглядають чудово і завдяки флюїду з'являється блиск на навіть тьмному волоссі, термозахисні властивості вірю, що працюють))

Без заперечень - я рекомендую цей набір. Естетика, догляд та візуал. Просто вау.