ВІДПУСТКА - БЕЗ ВІДПУСТКИ
як? ходи розкажу)
В мене відпустка асоціюється з розслабленням, фруктами та морем, зараз особливо швидко нікуди не поїдеш.
Тому я знайшла вихід!
Щоб хоча б відчути декіль пунктів, які нагодують мені відпустку, літо, море і тепло.
Сьогодні розповім вам про баттер для тіла Pineapple від українського бренду Joko Blend .
В нього неймовірний насичений аромат тропічних фруктів, в лінійці бренду представлено їх шість:
- ананас
- персик
- грейпфрут
- кавун
- маракуя
- кокос
Я собі обрала перший варінат, так як люблю ананас, але ніколи не мала доглядових засобів з ним.
Батери в складі мають підвищений склад твердих масел, що чудово впливають на стан епідермісу. Вітамінний продукт прекрасно справляється з усуненням подразнень, почервонінням і утворенням лущення.
Особливості батерів від бренду Joko Blend:
- виготовлені на основі натуральних компонентів;
- запобігають сухості і зневодненню шкіри;
- зміцнють гідроліпідну мантію епідермісу;
- стимулють процеси регенерації тканин;
- мінімізують вплив зовнішніх факторів;
- збагачені маслом ши, що надає живильну дію;
- олія макадамії відновлює пошкоджені ділянки шкіри;
- прискорють процеси загоєння ушкоджень;
- виноградні кісточки впливають на висвітлення тону, усунення пігментних плям;
- провітамін В5 інтенсивно пом'якшує загрубілі зони: стопи, лікті, долоні;
- дарує тілу стійкий аромат екзотичних фруктів.
ТЕКСТУРА
Тексутра в нього схожа на масло, яке тане при контакті зі шкірою. На фото батер після двох тижнів активного використання, тому я б сказала це дуже економний продукт.
Після ненесення не утворюється жодної плівки, а навпаки відчуття нановнення та м'якості шкіри.
До нього дуже тягнеться рука і що важливо його зручно брати кудись з собою, бо він не розтечеться.
А ви вже спробували батери від Joko Blend або можливо від інших брендів? Діліться фаворитами для зволоження шкіри.
Коментарі (0)