Вiкторiя

lavende & Vetiver від Jeanne en Provence

lavende & Vetiver  від Jeanne en Provence

Виробництво парфумерного дому Jeanne en Provence дому знаходиться у місті Грас ( Прованс, Франція)- на батьківщині найякіснішої парфумерної сировини. Асортимент бренда представлені різними продуктами по догляду за тілом, це і ароматне мило, креми для рук і тіла, олійки для для обличча, волосся і тіла, парфумовані та туалетів води. Ціни у бренда дуже бюджетні тому можна замовляти без затесту орієнтуючись на основну ноту, яка заявлені у продукті.

Маючи в колекції один аромат Jeanne en Provence Verveine Сedrat( але про нього іншим разом) я вирішила продовжити своє знайомство з маркою і купити наосліп для чоловіка простий повсякденний аромат, мій вибір пав на lavande & Vetiver, тому що він дуже полюбляє ці ноти у парфумерії. Коли аромат прийшов я була приємно вражена і ось чому:

1. Упаковка. Аромат прийшов у слюді, коробка дуже приємного зеленого кольору, папір матовий, трохи фактурний негладкий! Виглядає сучасно нагадує екостиль. Всередині коробка має спеціальний стопер для флакону, щоб його фіксувати.

2. Флакон. Зроблено з товстого скла зеленого кольору, кришка якісна гарно тримається.

3. Аромат. Не дивлячись на його позиціонування як чоловічого він реально унісекс! Для мене це красива солодкувата лаванда, без траційної для чоловічих парфумів фужерності, сверблячої ноти барбер шопу. Натомість в ньому присутня якась пудровість, схожа на ірисову але скоріш за все це так грає ветівер! Його, до речі, ми сподівались почути яскравіше, але він тут для нас фоном пройшов.

4. Технічні характеристики. Стійкість годин до 5 годин, шлейф перші 2, далі близько до шкіри, комфортно нікого не задуше, політкоректний, аромат на мені незмінний весь час, поступово затихає, на чоловіку так само звучить. Сезон як на мене весна- літо.

Аромат нам обом сподобався, дівчата та хлопці спробуйте, якщо подобається лаванда в парфумерії, класна бюджет на знахідка!

lavende & Vetiver  від Jeanne en Provence