Аna

Ремонтуємо розбиті тіні разом зі мною

Ремонтуємо розбиті тіні разом зі мною

Так вже вийшло, що Lamel 16 shades of brown - моя єдина палетка повсякденних відтінків. Люблю її, часто використовую. До вчора вона була просто затерта. А наразі ще й робилась. Бо мої рученьки не втримали в руках цей скарб і впустили на кахель.

Ремонтуємо розбиті тіні разом зі мноюТак вже вийшло, що Lamel 16 shades of brown - моя едина палетка повсякденних відтінків. Люблю її, часто використовую. До вчора вона була просто затерта. А наразі ще й робилась. Бо мої рученьки не втримали в руках цей скарб і впустили на кахель. brown - моя едина палетка повсякденних відтінків. Люблю її, часто використовую. До вчора вона була просто затерта. А наразі ще й робилась. Бо мої рученьки не втримали в руках цей скарб і впустили на кахель.

Добре, що робились тіні, а не серцеТак вже вийшло, що Lamel 16 shades of brown - моя едина палетка повсякденних відтінків. Люблю її, часто використовую. До вчора вона була просто затерта. А наразі ще й робилась. Бо мої рученьки не втримали в руках цей скарб і впустили на кахель.of brown - моя едина палетка повсякденних відтінків. Люблю її, часто використовую. До вчора вона була просто затерта. А наразі ще й робилась. Бо мої рученьки не втримали в руках цей скарб і впустили на кахель.

Тепер ми з вами знаємо, що найкрихкіші відтінки ті, що містять у собі найкрупніші блискітки.

Я обережно зібрала все, що висипалось, і виклала на плівку. Розчавила шпателем грудочки. Вишкребла один мідний відтінок, яким майже не користуюсь. Ще раз добре перемішала на суху.

Під рукою з дезінфекторів був тільки хлоргексидин. Тому накрапала його в суху суміш, приблизно пів чайної ложки. Пепемішувала шпателем, поки не набридло.

Утрамбувала залишки у вільну ячейку. Довелось добряче притискати шпателем, бо тіней вийшло багато.

У мене вийшов досить цікавий новий відтінок. Не такий червоний, з яскравими блискітками, за фінішем - мов рідкий метал. Симпатичний. І, доречі, водостійкий. Під поточною водою відмились тільки блискітки, сам відтінок лишився на шкірі. Вдалося змити тільки милом.

Палетку врятовано!

Я була обережна, але наразі в хаті все одно блищить все: стіл, чохол смартфона, ванна кімната, моє обличчя 🤦

Але я задоволена результатом. Вийшло непогано.

Бережіть свою косметику 🌿