olena_glossy

Делікатний скраб для тіла з неперевершеним ароматом

Делікатний скраб для тіла з неперевершеним ароматом

Неймовірна гладенька, приємна на дотик шкіра з неземним квітковим ароматом. Без відчуття липкості та жирності 😉. Розповідаю детальніше про скраб для тіла Injul Cosmetics Narcotic Elixir.

Делікатний скраб для тіла з неперевершеним ароматом

Пакування. Зручна пластикова прозора шайбоподібна баночка, обʼємом 250 мл. Чорна гвинтова кришечка додає стилю. Під кришечкою є додаткова пластикова мембрана з язичком для зручності використання та щільного, надійного закривання засобу.

Етикетка з графічними квітами та незвичні шрифти натякають на розкішний квітковий аромат.

Склад: Sucrose, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet Almond) Oil, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Colour, Xanthan Gum.

Основні активні компоненти:

🌸 Сахароза - основний абразивний компонент, який дбайливо відлущує ороговілі клітини шкіри

🌸 Кокосова та мигдальна олії - помʼякшують, живлять та зволожують шкіру, допомагають зберегти її еластичність.

Враження від використання

🌸 Скраб цукровий, білого кольору. Має ніжну, м’яку текстуру, абразивні часточки не надто великі. Він тримається форми, його легко зачерпувати і він не розлітається по цілій ванні.

🌸На дотик та візуально відчутно, що у складі є олії, але при розподіленні шкірою не відчувається надмірна жирність чи дискомфорт.

🌸 Аромат Narcotic Elixir зачаровує — це квітковий букет, у якому домінують півонії, з легкими нотками персика. Він ніжний, елегантний і не надто солодкий. Відчувається трішки слабше, ніж в однойменному гелі для душу від Injul Cosmetics. Натхнений нішевими парфумами Fleur Narcotique.

🌸 Скраб легко наноситься і не створює відчуття "шкрябання". Його часточки м'яко розподіляються по шкірі, делікатно очищаючи.

🌸 Легко змивається теплою водою. Після використання шкіра залишається неймовірно гладенькою, м’якою та зволоженою. Жодної липкості чи жирності — тільки чиста, оксамитова шкіра.

🌸 Після процедури аромат інтимно залишається на шкірі. Виробник радить нанести лосьйон, але моя шкіра настільки приємна на дотик, що хочеться насолоджуватися цією м'якістю без додаткових засобів.

Injul Cosmetics Narcotic Elixir Body Scrub — це маленька розкіш у догляді за тілом. Неймовірний аромат та ефект викликають бажання знову і знову використовувати цей скраб.