Nastina

М'який догляд для інтимної гігієни від AVON

Усім привіт! Ось мені і прийшла посилка з жовтневим замовленням, а з нею і доповнення в мою ванну кімнату - делікатний очищувальний засіб для інтимної гігієни. Давно його не купувала, а цього разу була дуже заманлива ціна і я додала його до замовлення.

Раніше цей засіб випускався у форматі пляшечки 300 мл з дозатором, а останні кілька років - це прямий флакон 250 мл без дозатора з відкидною кришкою. Консистенція досить рідка та абсолютно прозора. Аромат дуже приємний, ніжний. При розмилюванні утворює незначну піну. У застосуванні мені цей гель був комфортний, м'яко очищує та не дає неприємних відчуттів, зуду тощо.

Від мене цей засіб отримує 10 із 10, нормальний об'єм з дійсно приємним у використанні засобом, можна навіть купити повторно. Знаю, що у цій серії ще є освіжальний засіб для інтимної гігієни та засіб без запаху. Можливо, колись ще куплю освіжальний, а от засіб без запаху під сумнівом. Адже я люблю у косметичних засобах віддушки і переважно купую косметику саме з різноманітними ароматами. А косметичні засоби без запаху я зазвичай обходжу стороною.