Anna_feerie

Те, на чому тримається моя нервова система

Мій організм дуже чутливий до змін погоди, а ще періодами маю тиск 88/58 (з таким не те, що працювати, виживати доволі непросто)). Тому підтримую себе за допомогою вітамінів, мінералів і трав. З адаптогенами знайома давно, їх ефективність вся родина перевірила на собі навесні 22го року, тож коли моя ендокринолог знову призначила мені ці травки, я зраділа. Завдяки їм дійсно покращується загальний стан, збільшується кількість енергії та нервова система може відпочити від постійних переживань, адже трави балансують нашу реакцію на стрес.

В складі комплексу Swanson Rhodiola Ashwagandha Ginseng маємо цілу купу корисностей:

- Екстракт кореня ашваганди

- Корінь астрагалу перетинчастого

- Корінь дудника китайського

- Корінь корейського женьшеню

- Гриб рейші

- Корінь родіоли рожевої

- Плоди лимонника китайського

- Корінь суми

- Ягоди годжі

Кожен з інгредієнтів має свої особливості, але разом вони виконують комплекс функцій:

💚 підтримують здорову функцію наднирників (це якраз про реакції на різноманітні стреси і гормональну регуляцію);

💚 знижують рівень глюкози в крові (тому можуть бути корисні людям з інсулінорезистентністю на навіть діабетом);

💚 захищають печінку та нирки;

💚 знижують холестерин;

💚 працюють як антидепресанти, знижують втому та додають енергії;

💚 протизапальна, імуномоделююча та кардіозахисна функції.

І це ще не все)).

Але! Будьте обережні, якщо вживаєте якісь серйозні препарати (антидепресанти, кроворозріджуючі, антиаритмічні ліки, аденоблокатори та ін.), також якщо ви вагітні або годуєте дитину, то не варто купувати адаптогени без консультації з лікарем, адже деякі з них можуть негативно вплинути.

В інших випадках це просто рятівне коло, що допомагає виплисти з моря переживань та смертельної втоми, при цьому ще й показники здоров'я покращити🤗.