Те, на чому три мається моя нервова система
Відчуваєте втому вже з самого ранку? Тоді мій досвід може бути для вас корисним)
Мій організм дуже чутливий до змін погоди, а ще періодами маю тиск 88/58 (з таким не те, що працювати, виживати доволі непросто)). Тому підтримую себе за допомогою вітамінів, мінералів і трав. З адаптогенами знайома давно, їх ефективність вся родина перевірила на собі навесні 22го року, тож коли моя ендокринолог знову призначила мені ці травки, я зраділа. Завдяки їм дійсно покращується загальний стан, збільшується кількість енергії та нервов а система може відпочити від постійних переживань, адже трави балансують нашу реакцію на стрес.
Перед цим комплексом я пропила курс ашваганди у великій дозі і окрім вищеперелічених ефектів отримала ще значне покращення показників щитоподібної залози, впевнена, що ашваганда зіграла в тому не останню роль.
В складі комплексу Swanson Rhodiola Ashwagandha Ginseng маємо цілу купу корисностей:
- Екстракт кореня ашваганди
- Корінь астрагалу перетинчастого
- Корінь дудника китайського
- Корінь корейського женьшеню
- Гриб рейші
- Корінь родіоли рожевої
- Плоди лимонника китайського
- Корінь суми
- Ягоди годжі
Кожен з інгредієнтів має свої особливості, але разом вони виконують комплекс функцій:
💚 підтримують здорову функцію наднирників (це якраз про реакції на різноманітні стреси і гормональну регуляцію);
💚 знижують рівень глюкози в крові (тому можуть бути корисні людям з інсулінорезистентністю на навіть діабетом);
💚 захищають печінку та нирки;
💚 знижують холестерин;
💚 працюють як антидепресанти, знижують втому та додають енергії;
💚 протизапальна, імуномоделююча та кардіозахисна функції.
І це ще не все)).
Але! Будьте обережні, якщо вживаєте якісь серйозні препарати (антидепресанти, кроворозріджуючі, антиаритмічні ліки, аденоблокатори та ін.), також якщо ви вагітні або годуєте дитину, то не варто купувати адаптогени без консультації з лікарем, адже деякі з них можуть негативно вплинути.
В інших випадках це просто рятівне коло, що допомагає виплисти з моря переживань та смертельної втоми, при цьому ще й показники здоров'я покращити🤗.
Коментарі (0)