Missmili

Take the Day Off Cleansing Balm від Clinique

В якості засобу для видалення макіяжу я не вперше обираю гідрофільне масло.Моя шкіра доволі чутлива і проблемна,і підібрати засіб для очищення доволі складно.Міцелярна водичка або молочко мені не підходить,після них маю роздратовані очі,а також може сипати,великий мінус від них це те що на 100% вони шкіру не очищають,і часто після них залишаються під очима залишки тущі,так званий «еффект панди».Тому мій вибір гідрофільне масло,воно делікатно і м‘яко очищає обличчя без ніяких негативних реакцій,і саме з ним я впевнена що шкіра очищена повністю.

💜Бальзам від Clinique я придбала по шаленій знижці ,близько 300 грн за повний розмір в 125 мл,гріх було за таку ціну не взяти)

💜Запаху він не має

Бальзам має вигляд твердого білого масла,я його зачерпую пластиковою лопаткою так зручніше і гігієнічніше,його потрібно наносити на суху шкіру,масло миттєво тане і невеликої к-сті достатньо для повного очищення шкіри,масую примірно 1 хв ,а потім вмиваюсь пінкою.

💜Засіб швидко видаляє навіть стійкий макіяж,шкіра після нього чиста,м‘яка і не стянута.Ніяких висипань,роздратувань і інших негативних реакцій не виникло)

💜Бальзам доволі економічний,користуюсь ним більше місяця і навіть третину ще не використала)

💜💜💜Мій вердикт такий-бальзам класний,чудова і зручна альтернатива рідкому гідрофільному маслу,ніде не протіче і не забруднить одяг,макіяж видаляє на 100 %,шкіра очищена,м’яка і без подразнень,і навіть якщо його брати без знижок -він того вартує!

13 березня, 2023
Missmili
13 березня, 2023