Hanna Domashenko

Pelart Unisex: мої улюблені сироватки цієї осені

Виявляється, космецевтика в Україні на досить високому рівні і я впевнилася в цьому, познайомившись із новою серією доглядових засобів для обличчя Unisex від Pelart Laboratory!

Формули та технології з Ізраїлю, а виробництво - українське. Лінійка Unisex - це якісний домашній догляд, що відмінно підходить як для чоловіків, так і для жінок. Засоби в ній створені на основі пробіотичних, антиоксидантних, зволожуючих інгредієнтів, які закривають потреби шкіри без гендерної різниці.

Функції пробіотиків у косметиці:

• пригнічують розвиток хвороботворних мікроорганізмів;
  • підтримують кислий рН шкіри;
  • мають протизапальну дію;
  • стимулюють оновлення захисного бар’єру шкіри;
  • прискорюють загоєння;
  • підтримують захисний бар’єр від шкідливих патогенів та алергенів.

Ця сироватка має приємну гелеву текстуру. Аромат нагадує якийсь чоловічий парфум. Наношу сироватку вранці, перед використанням крему. Вона чудово підходить моїй комбінованій шкірі, чудово поглинається, не лишаючи додаткового блиску. А ще сироватка відмінно товаришує з усіма моїми тональними засобами і зовсім не скочується в процесі нанесення макіяжу. Я помітила, що з нею моє обличчя стало виглядати свіжіше, мілкі підшкірні прищики зникли, а тон шкіри вирівнявся. Це дія пробіотиків у складі, не інакше!

Сироватка під очі має таку ж гелеву текстуру, відмінно поглинається шкірою, аромат тут такий самий, як і у сироватки для обличчя, але колір в неї більш бежевий. Для мене - це ідеальний базовий догля для цієї зони обличчя! Не викликає подразнень, що я можу одразу надягати лінзи! Користуюся двічі на день: зранку та ввечері.

Ці дві чарівні баночки брала з собою і у відрядження, і користуюся вже декілька місяців на щоденній основі! Мене підкорює пакування, бо дозатори тут неймовірно зручні! Дизайн дуже стильний і чудово виглядає на поличці!