Дійсно ніжний, делікатний, проте ДІЄВИЙ
Пілінг-сироватка з РНА-кислотами для чутливої шкіри Jole PHA Gentle Peeling Serum PH 4.0
Універсальна пілінг-сироватка, яка підійде навіть для новачків і чутливошкірих. Результат не миттєвий, а накопичувальний. Далі розповідаю детальніше 👇🏻
Пілінг випускається в об‘ємі 30 мл, такій міцній скляній баночці.
Піпетка велика, набирати нею зручно, наконечник м‘який. Зауважень по функціонуванню немає.
Склад доволі простий, але насичений тим, що дійсно заявлено. Так як у мене чутлива шкіра, яку попри все теж треба відлущувати, розглядаю склад з цієї точки зору:
🔸 Aqua (вода) – основа для розчинення інших інгредієнтів.
🔸Lactobionic Acid (лактобіонова кислота) – зволожувальна і антиоксидантна кислота, м'якша за традиційні AHA. Вона відмінно підходить для чутливої шкіри, заспокоюючи і підтримуючи бар'єрні функції.
🔸Gluconolactone – полігідроксикислота (PHA), яка м'якше діє на шкіру порівняно з іншими кислотами. Має зволожувальні властивості і добре підходить для чутливої шкіри.
🔸Isopentyldiol – зволожувач, який допомагає зменшити подразнення і підтримує шкіру м'якою.
🔸Panthenol (пантенол) – вітамін B5, який заспокоює, зволожує і допомагає відновленню шкіри.
🔸Urea (сечовина) – потужний зволожувач, який також має м'який ексфоліуючий ефект, допомагаючи шкірі відновлюватися.
🔸Betaine – зволожувач, який підтримує гідратацію шкіри і пом'якшує її.
🔸Bisabolol – екстракт ромашки, який заспокоює шкіру і зменшує запалення, що важливо для чутливої шкіри.
🔸Hydroxypropyl Methylcellulose – загусник і стабілізатор, який також пом'якшує шкіру.
🔸 Centella Asiatica Extract (екстракт центелли азіатської) – має заспокійливі, відновлювальні та антиоксидантні властивості, часто використовується для загоєння шкіри.
🔸 Valine, Lysine, Serine, Proline – амінокислоти, які є основними компонентами колагену і підтримують гідратацію, регенерацію та здоров'я шкіри.
Текстура пілінгу гелева, без забарвлення, дійсно нагадує сироватку.
Аромат легкий кислотний.
Щодо способу використання, то їх може бути 2:
🔴 для чутливої шкіри, у тому числі з проявами куперозу, розацеа, атопічної шкіри, пошкодженої шкіри наносити як пілінг, витримувати 5-10 хв і змивати водою
Використовувати РАЗ на тиждень. На початку витримувати від 1 до 3 хвилин
🔴 для НЕчутливої, непошкодженої шкіри використовувати як сироватку 2-3 рази на тиждень, 2-3 краплі один раз на день, не змиваючи
Я для себе обирала, звісно ж, перший варіант і користувалася так декілька місяців. Далі про враження і результат 👇🏻
Під час нанесення і витримки не відчуваю печіння, взагалі жодного дискомфорту.
Після витримки і змивання шкіра відчутно світліша, але це я помічала з кожним наступним використанням.
Бо після першого нанесення результат доволі легкий і майже непомітний.
З кожним наступним тижнем шкіра ставала світлішою, у тому числі уже менш помітні сліди від висипань.
Наявні запалення підсушує і ті минають значно швидше, легше.
Крім цього, відчувається гарне зволоження, наче після сироватки з гіалуроновою кислотою.
Отже, я задоволена сироваткою, бо з нею тон шкіри більш рівний і світлий. Відлущення доволі м’яке, але саме таке мені і потрібно.
Загалом я вважаю, що ця сироватка - хороший варіантом для догляду за чутливою шкірою з помірною потребою в оновленні клітин і поліпшенні текстури, а також для дівчат, які тільки починають знайомитися з кислотами, у яких шкіра ще не бачила агресивних кислотних пілінгів чи вони не підходять з інших причин.
Тому серед пілінгів, з якими я взагалі була знайома, саме ця - фаворит, бо вона і відлущує, і заспокоює, і зволожує. НАЙГОЛОВНІШЕ - не шкодить моїй чутливій шкірі.
Коментарі (0)