Vikulyk

Bibliotheque de Parfum знову в сердечко.

Захотілось мені на осінь-зиму теплий затишний аромат, і … це просто ідеальне попадання в яблучко. Густа пудрова ваніль з горіховою крихтою-чудово зігріває в холодну пору року.

Навіть, якби аромат мені не сподобався, я би просто відкривала цю шикарну упаковку і крутила в руках вишуканий, мов кришталь флакон, але тут ідеальне все.

Фірмова книжечка виглядає дуже гарно, вона добротна, має розкішну оксамиту обгортку в синьому кольорі.

Розпилювач мілко розносить парфум легкою хмаринкою, мені потрібно два-три пшики для того, щоб повністю огорнутись ароматом.

Ваніль тут приємна, не хімічна, не душить, вона огорнута духмяними спеціями і трішки солодкувато-припудреною амброю- це ідеально скроєне поєднання, яке важко описати словами, бо нотки між собою поєднуються в одне ціле, даруючи сталу, зрілу і довершену аромакомпозицію.

Тип аромату: гурманські, східні
Початкова нота: Ваніль, Ягоди ялівцю
Нота серця: Амбра, Деревина, Кедр, Мускус, Спеції
Кінцева нота: Коріандр, Мускатний горіх

Аромат ідеально підходить на холодну пору року, я рада, що познайомилась з ним осінню. Парфум доволі компліментарний, навіть мій чоловік часто критикує мої парфумерні новинки, але Sensual Rebellion він оцінив.

Асоціації. Це прохолодний осінній туманний ранок, де я одягаю теплий кашеміровий светрик і п‘ю чорний чай, насоджуючись гарячою листвою посипаною з дерев.

Про гарний шлейф я вже говорила вище, також тут дуже тішить стійкість, я кайфую, коли вдягаю верхній одяг і ще тиждень відчуваю цей зігріваючий аромат.

Цей аромат дійсно доволі асоціативний, його легко прив'язати до якихось спогадів, адже він особливий і закарбовується в пам'яті.

Маю різні формати ароматів Bibliotheque. Зручно, що можна придбати, як великі флакончики, так і мініатюрки чи пробнички і знайти свій аромат.

Bibliotheque de Parfum Sensual Rebellium-мій ідеальний осінньо-зимовий парфум, тому рекомендую спробувати і відчути цей неймовірний, особливий і огортаючий шлейф пряної ванілі.