Yuriivna

Для мене вона найкраща|Celimax Cleansing Oil

Для мене вона найкраща|Celimax Cleansing Oil
Для мене вона найкраща|Celimax Cleansing Oil

Гідрофільну олію я використовую у повсякденному демакіяжі,так як очищую шкіру обличчя двухетапним очищенням.Спочатку олія,потім використовую гель для вмивання.І це було кохання з першого погляду та використання,але мені знадобилась певна кількість мініатюр,перш як придбати повнорозмірний формат.

Для мене вона найкраща|Celimax Cleansing Oil

Гідрофільна олія має пластикову пляшку,а колір мій улюблений,але моя рука тягнеться до неї щодня не за цієї причини,звісно.

Дозатор легко натискається,тому слід бути обережною,адже дозатор настільки легко натискається,що видавити з нього засіб дуже просто,тому й можливо набрати забагато олії для одного використання.Не можу сказати,що це для мене є категоричним недоліком,а скоріше всього це просто нюанс.Якщо говорити,про лише тільки нову та щойно придбану пляшечку,вона має захисний стопер,який я знімаю та не надягаю,до того моменту,якщо мені не треба брати олію з собою.Він запобігає протіканню та додає впевненості нам,щоб щось пішло,наприклад у поїздці,не так як планувалося.

Текстура масляна,думаю це очевидно,адже це гідрофільна олія.Колір-прозорий,немає жодних домішок.З приводу аромату,то він тут є,це приємний аромат,він є дещо свіжим та косметичним.Він не є різким,або відштовхуючим,після вмивання,мені він не відчувається зовсім.

Олія має безпечний склад,а також поєднання різноманітних олій,а саме:

🌿ОЛІЯ БЕРГАМОТОВА-попереджає утворення вугрів, звужує пори, відновлює тканини.

🌼ОЛІЯ ЛІМНАНТЕСУ БІЛОГО-зволожує та відновлює шкіру,стабілізує інші олії в суміші

🌿ОЛІЯ ЖОЖОБА -володіє протизапальними властивостями,добре поєднується з іншими оліями властивостями

🫒ОЛИВКОВА ОЛІЯ-рівномірно зволожує всю поверхню шкірного покриву

🌿МИГДАЛЬНА ОЛІЯ-вирівнює і освіжає колір обличчя, робить шкіру гладкою і пружною.

🌻СОНЯШНИКОВА ОЛІЯ -надає заспокійливу, зволожуючу та антиоксидантну дії

Одного повноцінного натискання мені вистачає,щоб розподілити її по всьому обличчю,наношу я олію тільки на суху шкіру.Потім,застосовую гель для вмивання і від косметики не залишається сліду.Чому я обрала для очищення саме олію?Мені насправді так комфортно та зручно.Існує великий перелік гідрофільних олій,проте я знайшла свою.

Спочатку,я придбала декілька пробників у пакетиках.Олія сподобалась.Потім знайшла для себе бюджетний формат цієї олійки у пляшечках,довго тестувала та робила свої висновки,чи не було-перше враження хибним,але ні.Я вирішила,що потрібен повнорозмірний формат пляшечки,тому це не було поспішним висновком,придбати відразу великий об'єм.

Я не використовую щодня супер-стійку косметику,проте час від часу я можу користуватися такою косметикою.Тому я перевіряла дію олійки,як з не стійкими,так з засобами навпаки-стійкими.І на мене чекав успіх,вона впоралася з цим.Олія очищує стійкі матові помади,водостійку туш для вій,олівець для брів та каял-олівець.Олія не подразнює очі,не викликає печіння та почервоніння.Тому щира рекомендація,як показує час,то мініатюри швидко розбирають,тому маю надію,що великого об'єму вистачить мені надовго.