Strange Love

Фарба для брів Анна

Фарба для брів Анна

Я вже кілька років регулярно використовую крем-фарбу для брів і вій "Анна Класік" в відтінку 1.0 Чорний і можу з упевненістю сказати, що вона стала моїм маст-хевом у косметичці.

Процедура фарбування досить проста: я змішую фарбу з оксидантом у пропорції 1:1 і наношу пензликом або шпательком на вії, намагаючись максимально профарбувати кожну волосинку. Особливо ретельно профарбовую коріння і міжвійковий простір. Фарба має зручну консистенцію, легко наноситься і не тече.

Востаннє я фарбувала вії рівно 2 місяці тому, результат досі тримається. Особливості класно різницю до та після видно влітку, коли вії вигорають на сонці. Іноді вони майже білі, а тут бац - і чорнющі. Проте навіть на сьогоднішніх фото до та після видно різницю, погодьтеся.

Що стосується відчуттів під час процедури, то якщо уникати потрапляння фарби на слизову оболонку ока, дискомфорту практично немає. Звичайно, трохи ріже око, але терпимо і дискомфорт від випарів аміаку швидко минає.

Результат мене завжди радує: вії стають насиченого чорного кольору, виглядають густішими і довшими.

Особливо хочу відзначити стійкість цієї фарби. Ефект зберігається приблизно 8-10 тижнів, що дуже зручно.

Звичайно, як і будь-який косметичний засіб, "Анна Класік" має свої особливості. Наприклад, людям з дуже чутливими очима варто бути обережними і провести тест на алергічну реакцію перед повноцінним фарбуванням. Також важливо дотримуватися інструкції, щоб уникнути небажаних наслідків.

Підсумовуючи, можу сказати, що крем-фарба для брів і вій "Анна Класік" - це відмінний вибір для тих, хто хоче мати красиві і доглянуті вії протягом тривалого часу. Вона легко наноситься, стійка, а результат перевершує всі очікування.

Фарба для брів Анна