olena_glossy

Ідеальний варіант мініподарунка у зимовий святковий період

Ідеальний варіант мініподарунка у зимовий святковий період

Маленький презентик може потішити та зігріти душу. У час, коли так багато людей потребують підтримки (і не завжди це показують), навіть невеликий прояв доброти дуже важливий. Кремчик для рук від українського бренду Shelly у новорічному пакуванні - це приємна дрібничка, яка підійде для кожного.

Пакування. Зовнішня картонна коробочка типу “хатинки” з вирізаним віконечком, у якому можна побачити тубу крему. Ніжний бірюзовий дизайн прикрашений білими листочками різдвяника та червоними кульками. Упакова зверху має петельку зі стрічки, тож такий кремчик можна повісити на ялинку або, наприклад, на ручку офісного стола 😉

У місці відкриття є прозора наліпка-пломба. Згинаємо “вушка” кружечка та коробочка відкривається як лист - догори.

Всередині міститься туба в білому кольорі з бірюзовими акцентами, які передають атмосферу свята: яблучко, палички кориці та сніжинки. Виглядає це святково. Кришечка гвинтового типу з гранями.

Обʼєм 40 мл, саме те, щоб завжди мати під рукою.

Склад. Aqua (Water), Glycerin, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Lanolin, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Allantoin, Tocopheryl Acetate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Coumarin, Eugenol, Hexamethylindanopyran.

Крем досить універсальний. Його складники спрямовані на живлення, зволоження і захист шкіри рук.

Основа - мінеральна олія (рідкий парафін). Основні корисності:

❄️ Гліцерин - притягує та утримує вологу в шкірі.

❄️ Масло ши - живить і пом'якшує шкіру, створюючи захисний бар'єр.

❄️ Ланолін - глибоко зволожує і живить суху шкіру.

❄️ Олія виноградних кісточок - живить, захищає шкіру від вільних радикалів.

Враження від використання

❄️ Упакова створює святковий настрій – приємно тримати в руках цю коробочку та тубу.

❄️ Аромат крему неймовірний. Запечене яблуко з корицею. Я б навіть сказала, що це не просто кориця, а приправа Pumpkin spice… нагадує про теплі зимові вечори. Смакота 🤤 Ніжний, ненав’язливий, справжнє задоволення для сезону.

❄️ Крем білого кольору, середньої щільності, не надто жирний.

❄️ Гарно та повністю поглинається за кілька хвилин без відчуття жирності. Для мене це важливо, адже цю тубу залишила на робочому столі. Поки заварюю чай, крем поглинається і при роботі не залишається жирних плям на мишці та клавіатурі. Тож такий презент підійде колегам в офісі 😉

Крем для рук Shelly Apple & Cinnamon - чудовий варіант мініпрезента, який обов’язково підніме настрій.