Пінка від Sulwhasoo, що врятувала мою шкіру від висипать

Пінка від Sulwhasoo, що врятувала мою шкіру від висипать

Корейська косметика – це окремий вид мистецтва. Кожен новий продукт їхніх брендів, які я брала, не могли зрівнятися один з одним, але завжди доставляли винятково насолоду під час застосування. Але у той час, коли моя шкіра страждала від постійних висипань, комедонів та чорних цяток, подруга порекомендувала звернути увагу на бренд Sulwhasoo. І так почалася моя історія кохання, де головну роль виконує саме корейська косметика.

Екстракти ряски, каштану, шкірки мандарину та олія абрикосових кісточок виступають в даному випадку, як найкращі друзі для вашої шкіри. Після використання компоненти повертають м’якість, гладкість та свіжість шкірі. При регулярному вмиванні такою пінкою зникають помітне ластовиння, а тон стає рівним та сяючим.

В міру рідка та не дуже чіпка до шкіри, швидко розтікається. При контакті з водою створює не дуже сильну пінку, яка делікатно очищує шкіру і не викликає роздратування. Стосовно запаху, то він більш мильний та злегка віддає травами.

При перших використаннях я просто плакала. Проблема була у тому, що я вперше прийшла до косметолога, який, мабуть, вирішив перетворити мою шкіру на м'ясо. Настільки багато вугрів та комедонів я на своїй шкірі не помічала. Але вже до того я використовувала ВНА-кислоти, які непогано так прибрали кількість недоліків шкіри.

Тому в перші рази пінка доставляла лише біль, адже шкіра звикала до нової косметики, плюс додатково до самого обличчя було боляче доторкатися.

Але вже через декілька тижнів, коли пройшли всі почервоніння, я нарешті з задоволенням почала помічати, що зникають навіть ті вугрі, які косметолог пообіцяла не чіпати, адже мені було дуже боляче.

З того самого часу, а це приблизно десь 2 роки, я продовжую вибирати цю пінку, бо вона неймовірна і дієва. Додатково варто обрати і гідрофільне масло, яке додатково очистить шкіру від декоративної косметики та забруднень.

Регулярне використання пінки подарувало мені чисту і завжди свіжу шкіру, і навіть коли в мене не було часу доглядати за шкірою, а постійні забрудненя накопичувалися у порах і викликали появу нових прищів (хто ховався у підвалі на початку повномасштабної війни зрозуміють) , пінка ліквідувала такі наслідки через 1-2 тижні.