lyuba_belllaaa

Нескінченні викидушки: догляд за обличчям і парфуми.

Нескінченні викидушки: догляд за обличчям і парфуми.

Почнемо з Simple Kind to Skin Cleansing Wipes. Такі одноразові серветки це супер неекологічно ((( Але іноді бувають ситуації, коли без них ніяк - як мінімум подорожі. Довелось багатенько їздити останні кілька місяців, і ця упаковка послужила мені на славу. Дуже рекомендую - вони добре просякнуті міцелярною рідиною, знімають мейк супер ефективно, навіть санскрін. 25 штук в упаковці, у мене не засохли за приблизно 4 місяці.

Наступний продукт теж дуже класний, це Матуючий сонцезахисний крем Usolab Bio Sensitive Sun Block Matte. Я спробувала багато засобів Усолаб за кілька місяців, але цей мабуть найкращий. Більше писала тут, але це фізичний засіб який стає матовим на обличчі, і дууже класно доглядає за шкірою - має бакучіол ніаміцидин пепиди і що тільки ще. Більше писала тут https://club.makeup.com.ua/post/36766/

Дуже класна Byphasse Solution Micellaire Démaquillante - міцелярка для чутливої шкіри. Дешева, дуже ефективно змиває мейк, і абсолютно не подразнює шкіру. Якщо у вас як і мене погана реакція на міцелярку Garnier - ця вам підійде ідеально.

Любов любовна Glamglow Brightmud, це вже котра мініатюрка. Добре відлущує і освіжає шкіру, жаль, марка стала складно доступна. Саме ця маюуть найніжніша зі всіх масок марки.

Далі неймовірний антивіковий крем: Потужний підтягувальний крем для обличчя Averac Focus Caviar+. Що у ньому класного? Мабуть оцей склад з керамідами, маслами, гіалуронкою і всім рештою - робить крем таким діючим, особливо для зими. Шкіра підтягується, наповнюється силою і вологою. У мене зневоднена шкіра, але цей крем навіть був трохи занадто потужним! Ідеальний на зиму, влітку був заважким і ішов на шию в основному - куплю ще не раз.

Colorescience Face Shield Classic SPF 50 - знахідка цього року, готую повноцінний огляд. Це фізичий санскрін (ідеальний для шкіри з пігментацією), трішки вирівнює тон, не вибілює шкіру та гарно зволожує. Свотч у каруселі, крапля нанесена і розмазана на шкірі. Це мій третій флакон за останні півроку, мабуть на зиму таки повернусь до усолабу - але цей дуже і дуже достойний.

Далі гіалуронова сироватка Caudalie VinoHydra Hyaluronic Serum. Гарно пахне, рожевий мімішний флакон - але для моєї зневодненої шкіри заслабка. Також, завершилась десь за 3 тижні 🥺 дуже дорого у розрахунку на день!

Антивікова сироватка з гіалуроновою кислотою для скорочення зморщок і відновлення пружності шкіриVichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler- цей пробний взірець просто фантастичний. Дуже потужно зволожує, економічний, до мене вже їде повноцінний флакон!

Любовна любов - як бальзам Елеміс тільки дешевше Очищувальний бальзам для обличчя + серветка Emma Hardie Moringa Cleansing Balm with Professional Cleansing Cloth. Навіть моя мініатюрка ішла з серветкою для очищення. Трав'яний запах, справжній спа ритуал через цей запах - ретельно очищує і легко змивається. Я надаю перевагу рідким маслам, але це дуже приємний бальзам.

Улюблене сухе масло для тіла Чудове сухе масло Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil. Є кращі за дією, але це пахне просто дахозносно (жасмин, білі квіти). Улюблений засіб для літа - не жирнить але зволожує шкіру, і парфумів не потрібно. Більше писала тут https://club.makeup.com.ua/post/37968/

Дуже якійсний продукт Yves Saint Laurent Dessin du Regard Waterproof Водостійкий олівець для контуру очей. Це мінька, все у ній добре, але жодна точилка не підійшла до нього, а оригінальної у мене не було ((( Стійкий, не подразнює навіть при нанесенні на слизову і тримається дуже достойно 👏

Летить у корзину якийсь з лімітованих бронзерів Кіко. Це серія Charming Escape матовий, відтінок 02 Burning Sienna. Дуже красива упаковка, і тиснення на продукті теж повторювало цю упаковку. Не рудий, але ставить дикі плями, погано тушується і засалюється, повне бінго 🤯 Мені майже нічого не підходить у Кіко тому я майже ніколи туди не заходжу, але іноді бувають отакі провали "воно саме купилось")))

Продукт-непорозуміння для мене Esthetic House CP-1 Peeling Ampoule. Що це? Ментолово-силіконова сироватка пілінг для шкіри голови. По перше, через ментол - пече шкіру, як дурна. По друге - волосся після неї у мене просто прилипає до шкіри голови (ну так, і для чого ж силікони мазати на скальп?). Більше ніколи, Дала шанс двічі і навіть не мучилась домазувати.

Блиск з ментолом Catrice Max It Up Lip Booster Extreme - мій відтінок 010 Spice Girl. Дуже посередній, майже не зволожує, швидко вбирається. Пече і гірчить, не мій продукт.

І улюблена півкілограмова свічка з Pepco Meadow Escape. 3 гноти, свічка реально досить довго горить і дуже потужно пахне. Мабуть за такі гроші вона не надто натуральні ароматизатори має, але наприклад після готування з часником прочищає запах на кухні за лічені хвилини 👌🏻.

Нескінченні викидушки: догляд за обличчям і парфуми.
Нескінченні викидушки: догляд за обличчям і парфуми.

Далі парфуми - їх я теж з радістю завершую.

Acqua di Parma Colonia Intensa - підтирювала у чоловіка. Неймовірна свіжо-терпка-деревяна-трояндова композиція. Дуже вишуканий і стійкий запах: цитруси і імбир переходятьб у деревяшки, неролі та шкіряно пачулієві акорди. Я ще чую троянду незаявлену у композиції.

Tom Ford Neroli Portofino Парфумована вода - яке ж воно красиве! Гіркуваті цитруси, незаймані білосніжні неролі - для мене це запах італійського літа, до 2020 року, щасливого та безтурботного. Якби не ціна яку пан Том просить за свої шедеври, я б мала цей флакон завжди ♾️

Міні спрей Rituals The Ritual Of Karma - домучувала, останнім часом зовсім не заходять аромати бренду і я майже відмовилась від покупок. Запах для мене дуже штучно-пластиковий і при цьому насичений.

Крем для рук Diptyque Philosykos - вмираю за цим ароматом! Зелений реалістичний інжир, такий ніжний і вишуканий. Хвала пробним взірцям, після цього крему планую покупку флакону.

Пробний взірець парфумованої води Van Cleef & Arpels Santal Blanc та Rose Rouge - більше писала про них тут, надзвичайно красива лінійка ❤️

Мінус тут упаковка - мій роз руж має ще кілька пшиків які ніяк вже не видобути з фіолки. Кілька семплів мали такий же баг, неприємно - особливо коли любиш аромат.

Отакі викидушки цього разу. Чи мали щось з перелічених продуктів?