Lyuba

Ідеальна шкіра з Nuxe Huile Prodigieuse Сухе масло для тіла

Ідеальна шкіра з Nuxe Huile Prodigieuse Сухе масло для тіла

Мій порожній але точно не останній флакон маcла.

Цей мікс 7 дорогоцінних масел (цубакі, арганової, макадамії, огірочника? щоб це не було 😆, камелії, лісового горіха і солодкого мигдалю), відживлять і зроблять шкіру оксамитовою.

Не раджу наносити на волосся навіть міні крапля моє волосся робить жирним ( Хоча, якщо ви на морі, то мабуть це масло захистить його від впливу сонця і солі.

Для обличчя навіть не пробувала - не маю потреби, мої креми добре справляються.

Запах - я відчуюваю жасмин , тіаре і білі квіті. Аромат тонкий але дуже чуттєвий - тримається на шкірі тонкою димкою кілька годин після використання

Робить шкіру мерехтливою, звабливо сяючою ⭐️ Підкреслить засмагу (якщо маєте). Я дуже люблю наносити його на ноги після відпустки - так моя засмага живе на кілька тижнів довше.

Для мене це запах середземноморської рів'єри, бірюзової води, чуттєвості та ніжності ❤️

Дивний склад на сторінці продукту, бо оф сайт виробника каже що у складі лише олії і силіконів немає, тому його тут і продублюю

COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, DICAPRYLYL ETHER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, PARFUM/FRAGRANCE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, TOCOPHEROL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, AQUA/WATER, ASCORBIC ACID, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL [N2212/C].

На фото порівняння шкірі зволоженої маслом, і сухої знизу. Бачите різницю?

Чи пробували це масло?

Ідеальна шкіра з Nuxe Huile Prodigieuse Сухе масло для тіла