Парфумований крем для рук
"Peach Blossom Peony Osmanthus"
Знову Oasis ✨, і знову "Peach Blossom Peony Osmanthus"💜. Після парфумованого гелю для душу, про який розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/54689/, я прям почала сумувати за парфумами Lanvin, за фруктово-квітковим ароматом. І - 💜Парфумований крем для рук "Peach Blossom Peony Osmanthus" від Oasis, був дуже доречним вибором.
✨Що каже виробник?!
Доглядовий крем для рук поєднує в собі потужні активні інгредієнти полісахаридів і мінералів Aqua Shuttle та морський гідролізований еластин Bio Marine Elastine, який містить пептиди та амінокислоти, щоб забезпечити інтенсивне зволоження, живлення та захист шкіри рук.
• Глибоке живлення шкіри, підвищення її м'якості, еластичності та пружності.
• Антивіковий ефект.
• Регенерація шкіри на тканинному та клітинному рівнях.
• Загоєння мікротріщин і дрібних пошкоджень шкіри.
• Вирівнювання тону шкіри.
✨По-перше, його дуже приємно тримати в руках, м'яка, жестяна туба. Яку завжди хочеться "пом'яти". + мій улюблений ліловий/фіолетовий колір, насолода для очей.
Об'єм 30 мл (ще в наявності є 300 мл!).
✨По-друге це дуже легка, наче повітряна текстура, кремова, білого кольору. Максимально швидко вбирається, в нуль.
✨І саме цікаво, що крем мені матує шкіру. Не пам'ятаю такого крема в своїй рутині раніше.
Дуже приємна шкіра на дотик, м'яка, гладенька, і завдяки цьому ефекту матування, вона на дотик, як оксаминова.
Крем помітно вирівнює та розгладжує шкіру. Шкіра прям в тонусі.
Шкіра залишається зволоженою протьогом тривалого часу. Добре прибирає сухі ділянки.
Пришвидшує загоєнню подряпин.
✨Аромат - схожий, як у гелю для душу "На початку виразно відчуваються ноти персика та лагідної півонії (саме білої, не така терпка, як рожева). Потім зявляється якась дуже свіжа зелень/листя. І в кінці аромат становиться темлим, відчутні квіти, можливо це білий бузок, або якийсь білий квіт". Але тут, більш виразний персик, або нектарин, такий стиглий та солодкий. І ще на прикінці, мені щось схоже на зелене яблуко.
Тримається десь дві години.
Мені він дуже сподобався, і я його використовую не тільки для рук, саме через ностальгію за ароматом💜!
Коментарі (0)