Marinka🌈Rainbow

Порожні пляшечки жовтня

Порожні пляшечки жовтня

Всім привіт ❤️

Обожнюю рубрику про викидушки, люблю читати ваші дописи ) Але сама я ніяк не могла назбирати свої порожні баночки так як для мене проблематично зберігати пусту, вже не потрібну тару до часу X.

В цьому місяці я виділила спеціальний кошик для цієї місії і таки дещо назбирала. Хочу поділитися тими засобами які сподобались і до яких ще повернусь.

Порожні пляшечки жовтня

⭐Шампунь та бальзам з олією чорного кмину від Chi моя любовна любов ! Купую неодноразово та завжди повертаюсь до цих засобів. В мене ще була маска з цієї лінійки, але тюбик я випадково викинула.

Шампунь хоч і підсушує волосся, але в комплексі з бальзамом та маскою робить його неймовірно сяючим , розсипчастим з ефектом салонного догляду . Обожнюю аромат засобів - він фантастичний, східний з ноткою троянди , довго залишається на волоссі.

Жалкую що досі не написала про них окремий огляд.

Здається я одна з небагатьох хто була досі не знайома з косметикою від Mareve. І от я просто закохалась в лінійку Rose wine, аромат якої мені нагадує один з фланкерів Олімпії від Пако Рабан.

⭐Скраб Mareve Rose wine - один з найкращих скрабів що в мене були, за місяць я використала дві баночки, настільки він мені сподобався. Ідеально все : в міру густа консистенція, шимер та поживні олії в складі, і звісно аромат як у дорогих парфумів , який залишається на шкірі.

⭐Гель для душу Mareve Rose wine - пляшечкою можна милуватися , її стильним дизайном та кольором рідини. Аромат так само ,як і в скрабі - насичений,парфумований. Гель нібито концентрований, гарно піниться та його надовго вистачає.

⭐Суха олійка від Nuxe з класичним ароматом мій мастхев в догляді за шкірою тіла в міжсезоння. Вона гарно живить шкіру , робить її гладенькою та м'якою, перешкоджає виникненню сухості та подразнень. Інколи я наношу олійку на кінчики волосся, дуже рідко на обличчя, коли мені буває лінь використовувати звичний догляд.

Аромат у олії божественний, теплий , нішевий. Не всі його люблять але я відношу себе до палких поціновувачів.

⭐Моя улюблена універсальна сироватка на всі часи - це бустер Mineral 89 від Vichy. Найкомфортніша річ для обличчя. Бустером я заспокоюю запалення, почервоніння, переходжу на нього коли шкіра втомлена від моїх експериментів з різними активами. Навіть коли не хочеться нічим користуватися , я наношу бустер на шкіру , це нібито ковток води для неї. Це вже не пам'ятаю яка за рахунком пляшечка ,і звісно я її знову повторю.

⭐Моє нове відкриття - це Антивіковий сонцезахисний засіб від La Roche Posay . Пробник крему був в наборі про який можна прочитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/52800/

Мені важко підбирати собі сонцезахисні засоби, зазвичай вони створюють щільне покриття на шкірі та визивають алергічні реакції. В Anthelios Age Correct навпаки легка текстура яка чудово розподіляється по шкірі, при цьому шкіра залишається матовою без зайвого блиску , а бонусом є чудовий аромат.

Я вже додала цей сонцезахисний засіб в свій wishlist і планую придбати собі у повнорозмірному форматі.

⭐З появою Перфектора від Maybelline я перестала користуватися іншими тональними засобами. Постійно повторюю його в різних відтінках , але результат завжди один - легке покриття з сяючим фінішем. Докладніше про тональну основу Перфектор можна прочитати в попередньому дописі, де є свотчі та фото на моїй шкірі:

https://club.makeup.com.ua/post/32711/

Єдиний недолік , засіб дуже швидко закінчується.

⭐Ще один мастхев в декоративній косметиці та мій супутник на важливих заходах це блиск для губ плампер від Maybelline. Блиски для губ в мене майже ніколи не закінчуються , цей один з небагатьох який я закінчила, хіба що не зішкрібала залишки зі стінок флакону як робила це в студентські роки 🤭

Мій улюблений номер - 004 Red Flag. З ним соковитий вигляд вуст та палкі поцілунки забезпечені 🔥

Детальніше можна прочитати тут :

https://club.makeup.com.ua/post/32569/

⭐Те без чого не уявляю свої подорожі - це спрей для інтимної гігієни від In.tumno. Дуже класна річ, користуюсь вже не один рік.

Нещодавно робила огляд на оновлену версію , можна прочитати тут:

https://club.makeup.com.ua/post/53673/

Дійсно крутий засіб, рятував в безлічі ситуацій.

Дякую за увагу 🫶