На що здатен ніацинамід 20 %?
Наразі мені вдалося значно зменшити кількість висипань, проте раз на місяць вони все ж відвідують нижню частину обличчя, залишаючи по собі помітні сліди. Хочу показати, як я з цим борюсь і на що здатна підходяща косметика)
Я наносила цю сироватку на проблемні зони двічі на день протягом 10 днів. Додатково використовувала пінку для вмивання з ніацинамідом, всю іншу рутину не змінювала. Покращення побачила вже на третій день, чому дуже здивувалась. На фото показую результат після 10 днів, але впевнена, що далі буде ще краще і поступово пігментація постакне зникне (вже перевірено)). Що мене здивувало, це саме швидкість роботи Cos de Baha – адже ці плями не нові, їм кілька тижнів.
Знаю, що ніацинамід не на всіх діє однаково, проте вважаю, що спробувати варто, тим більше що в бренду є пробники – то чого б ні? Також деяким дівчатам подобається ефект, проте не влаштовує консистенція засобів, але це вже індивідуально (+1 причина взяти пробник). Мене ж все влаштовує: так, липне хвилин 30 після нанесення, але потім вбирається і все добре. Ще жодного разу я не прокидалась з приклеєною до щоки подушкою, так що нічого страшного, от правда. На мій погляд оті сині сліди були куди страшніше, можна на Хеловін йти без мейку😁.
В складі цього серуму, окрім високої концентрації ніацинаміду, є ще деякі плюшки:
💚 Цинк – підсушує запалення, має себорегулюючу дію, матує шкіру;
💚 Арбутин – безпечний освітлювальний компонент, що бореться з пігментацією;
💚 Кофеїн – тонізує судини, таким чином допомагає шкірі з куперозом/розацеа;
💚 Гліцерин, алантоїн, гіалуронова кислота – потужні інгредієнти, спрямовані на зволоження та пом’якшення шкіри.
Консистенція доволі густенька, на все обличчя достатньо 1-2 крапель (я завжди наношу другим етапом після тонеру/есенції, наразі в мене ось такий шикарний продукт: https://club.makeup.com.ua/post/49051/). Після того, як сироватка вбирається, зранку наношу крем, ввечері або крем, або нічну маску: https://club.makeup.com.ua/post/43980/).
В мене постакне саме на підборідді (та на лінії нижньої щелепи), через таку локалізацію, шкірі важко відновлюватись, бо постійно страждають одні й ті самі ділянки. Проте завдяки активам ситуація покращується, а якщо я зможу звести висипання до мінімуму, то працювати з текстурою стане легше. Хоч звісно, в житті мене ніхто під лупою не розглядає, тож спокійно можу ходити без макіяжу і ніхто пальцем не тикає🙃.
Що б не казали про бренд і як би не критикували за те, що вони пишуть не повні склади (бо це насправді дозолено корейським законодавством), проте коли мені потрібен працюючий засіб і немає часу шукати та випробовувати новинки – я повертаюсь до них і завжди отримую результат. І так, це вже не перша пляшечка цієї сироватки)). Ще й за таку ціну вважаю Cos de Baha дуже й дуже крутими!))
Коментарі (0)