Юльчик

Бокс від Botanioteka і MAKEUP Club: шматочок літа і spa-терапія у власній ванній

Бокс від Botanioteka і MAKEUP Club: шматочок літа і spa-терапія у власній ванній

Обговорити важливі соціальні питання та ще й отримати в результаті цього бокс із неймовірними косметичними засобами – таке можливо тільки на MAKEUP Club!:)

Дякую вам дуже за ці соціальні ініціативи та окремо – за бокс із косметикою Botanioteka, від якого я отримала просто масу задоволення!

Всього в бокс увійшло 8 повнорозмірних засобів – 3 солі для ванни, 3 гелі для душу та 2 скраби для тіла. І цей бокс – це щось неймовірне! Це наче шматочок літа у власній ванні і спа-терапія одночасно! Я безмежно задоволена цими засобами і нижче більш детально розповім про кожен із них.

У бокс ввійшли три гелі:

1) «Білий персик і фрезія» – цей гель мій улюблений, тому почала з нього не випадково. Він має дуже приємний цукерково-персиковий запах, нагадує персикові льодяники «Малібу» чи персикову жуйку. Ну настільки приємний запах, що важко передати словами!

2) «Чорна смородина й ваніль» - має виражений цукерково-ягідний запах, смородинка лідирує)

3) «Апельсин і білі квіти» - приємний, дуже ніжний апельсиново-квітковий запах.

По якості гелі однаково чудові – досить густі, тому витрата виходить економною; при намилюванні утворюють густу, кремову піну; швидко змиваються, не залишають на тілі неприємну мильну плівку; шкіру очищують бездоганно – після прийняття душу з цими гелями вона свіжа, гладенька, ароматна, абсолютно не пересушена.

Пакування також милі – прозорий пластиковий флакончик, дизайн лицьової етикетки дуже гарний, в флористичному стилі. Кришечка відкидна, закриває флакон міцно.

Гелі чудові! Мені в них сподобалось абсолютно все, без жодного винятку!

Їх у боксі також було три:

1) «Півонія і мигдальне молочко» - в ароматі найбільше відчувається мигдаль і квітково-фруктові ноти. Приємний, «смачний» запах. Має ніжний бузковий колір.

2) «Апельсиновий цвіт і кокос» - в ароматичній композиції домінує кокос, проте відчуваються й квіти апельсину. Сіль ніжного рожевого кольору.

3) «Мімоза і мед манука» - ця сіль має дуже інтенсивний запах, я б навіть сказала, що на любителя, але це, звичайно, дуже індивідуально. Відчувається мед і доволі різкі, гострі квіткові ноти. Має помаранчевий колір.

Солі являють собою кольорові й ароматні кристалики дрібного помелу. Дуже швидко розчиняються у воді. Завдяки наявності барвника – злегка зафарбовують воду у колір солі, також надають їй запах, який розповсюджується на всю ванну кімнату.

Приймати ванну з цими солями – істинне задоволення! Дуже розслабляє і знімає напругу, дарує гарний настрій. Сон після такої ванни – міцний і здоровий. Шкіра – гладенька, бархатиста, сіль її не пересушує.

Щодо пакування – солі поміщені у величенькі пластикові баночки, що закриваються кришечкою на різьбу. Дизайн дуже миловидний, мені надзвичайно сподобався. От єдине, що мені б хотілося добавити – це якийсь захист, який би був під кришечкою.

Ванна з сіллю від Botanioteka – справжнє спа у власній ванні! Дуже задоволена ними!

Скрабів у боксі було два:

1) Білий персик і магнолія – дуже приємний фруктово-квітковий запах, дійсно відчувається персик та магнолія. Скраб середньої жорсткості, скрабуючі крупинки також середньої величини. Скраб дуже гарно просочений оліями, ним приємно користуватись – він не осипається, тримає форму при розподіленні по шкірі. Скрабує чудово – шкіра гладесенька і бархатиста на дотик, наче персик. Ефект дуже сподобався!

2) Апельсин і зелений чай – в цього скрабу запах апельсинки і свіжості – тут і догляд, і ароматерапія в одному засобі). Запах скрабу ще залишається на тілі близько годинки після його використання. Він дещо ніжніший, ніж попередній, але так само гарно просочений оліями – завдяки цьому навіть немає потреби додатково зволожувати шкіру, оскільки скраб чинить і відлущувальну, і живильну функції. Шкіра після використання скрабу дуже ніжна, шовковиста, гладесенька.

Пакування в скрабів – класична прозора баночка, виготовлена із пластику. Що дуже добре – банка під кришкою мала захисну мембрану із фольги (було б чудово, якби солі для ванни мали таку ж).

хочу ще раз подякувати Botanioteka і MAKEUP Club за цей чудовий подарунок і знайомство з брендом, адже всі засоби мені дуже сподобались і я з впевненістю можу сказати, що тепер купуватиму продукцію цього виробника в майбутньому!