Поживний зволожувальний крем для обличчя Eveline Cosmetics Beauty & Glow Water Bomb! Moisturizing &
🌛Універсальний крем 🌞
Розпочну з того, що маю комбіновану шкіру. Даний крем універсальний, можна використовувати, як вдень так і вночі. Підходить для всіх типів шкіри в тому числі для чутливої. До таких кремів я відношусь з обережністю, все ж таки вважаю, що у кожного типу шкіри є свої особливості тому має буди відповідний догляд.
Зацікавив від мене своїми живильними компонентами в складі та обіцянками про усунення лущення шкіри. В період холодів часто маю проблему в зоні крил носа такі, як лущення шкіри, особливо помітно після нанесення тонального крему.
Крем містить в собі три форми гіалуронової кислоти, яка проникає в шар епідермісу та утримує вологу.
Алое вера та кокосова вода нормалізують гідратацію, натуральні олії- живлять.
Крем блакитного кольору має цікаву консистенцію, щось середнє між кремом і гелем.
Шкіра вбирає його швидко, не залишає після себе ефекту плівки чи так званого млинця. Не відчувається липкіть.
Аромат солодкий в міру насичений.
Використовую крем на протязі 3 місяців, застав він і спеку. Шкіру не обтяжує ну і зволоження в осінню пору поки, що достатньо.
Чудово підходить, як база під макіяж.
Все ж таки на мою думку цього крему для сухої шкіри буде не достатньо, хоча як денний догляд може бути. Для комбінованої шкіри мені поки, що підходить.
Коментарі (0)