Blondie_rs

Цитринка у флаконі | Mandarina Duck

Цитринка у флаконі | Mandarina Duck

Всім привіт! Я нарешті зловила гарну погоду, щоб зробити соковиті фото цьому сонячному флакону. Тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий відгук!

Був період, коли я користувалась виключно легкими ароматами: цитрусовими, квітковими та фруктовими; без шлейфу чи навʼязливості [за виключенням Far Away від Avon у шкільні роки]. І тільки недавно зрозуміла, що зовсім не маю нічого свіжого у своїй колекції! Більшість легких ароматів, особливо цитрусових, ніколи не славляться хорошою стійкістю. Такий клас компонентів спеціально ставлять в початкові ноти через їх недовготривале звучання. Але Mandarina Duck Mandarina Duck edt став для мене відкриттям!

І традиційно почнем з огляду флакону. Він йде в мінімалістичній коробці; веселій, під настрій самого аромату. Обʼєм продукту - 100мл. Виготовлений з досить тонкого скла, пульверизатор дещо зміщений від центру, що дає йому якоїсь дивини у вигляді. Жовтий колір одразу натякає на сонячність та легкість, і тільки від погляду на флакон у мене вже зʼявляється усмішка 🤓 На корпусі нанесена назва аромату/бренду, бо він однойменний. Дуже гарно дивиться на поличці. Стильно і мінімалістично!

Він закривається пластмасовою плотною кришечкою. Нічого не люфтить, все надійне та добротне. Розпилює гарно, може час від часу не утворювати легку хмаринку, але для такого типу аромату це не критично. Ним можна і поливатись 😁

Аромат народився на світ 20 років назад - у 2004. А дізналась я про нього зовсім недавно, від парфподруги, у якої попросила на пробу відливант. І він мені так сподобався, що я тут же почала моніторити акції. Коли я вихопила флакон, мама тут же напросилась на розпив, бо теж дуже запав їй у душу.

Хоч у заявленій виробником піраміді є досить багато компонентів, він мені дещо спрощений. Одразу після розпилення відчувається сильна терпкість шкірок бергамоту, але водночас, його дуже свіжа цитрусовість з легкою перчинкою. Цей старт досить швидко зникає. Після нагрівання на шкірі аромат перетікає у сонячний відтінок квітів та бергамотової свіжості з уже легшою терпкістю. Не можу чітко виділити якусь із квіток, бо звучання в нього не багатогранне. Можливо, це саме фрезія та жасмин дають легку солодинку, яка тихо доповнює цю шалену цитринку. Під кінець звучання аромат теплішає мускусом та зникає. Тому, впродовж 4-5 годин від достатньо стійко показує свої свіжі ноти, база не проявляється, і її фактично дуже важко вловити. Потішила стійкість. Якщо врахувати категорію свіжого цитрусово-квіткового аромату, та ще й у форматі edt (туалетна вода) - то його стійкість просто неймовірна!

Верхні ноти: бергамот, білий перець, жовта фрезія;

Середні ноти: жимолость, гарденія, жасмин;

База: кедр, мускус.

Це просто мегаулюблений сонячний аромат у моїй колекції. Його не можливо взяти в руки та нанести без покращення настрою. Його хочеться приголубити та розцілувати 🐥 Він легкий, свіжий, а ще й стійкий! Не втікає в теплинку та не замилюється квітковістю. В літню спеку він наче кислий лимонад, який дає подих свіжості.

Тож, якщо ви любите свіжі аромати, з бергамотом та легкою квітковістю довкола - ну дуууже рекомендую звернути увагу на це сонечко. Справді, смішна ціна за таку смакоту!

Бажаю всім спокійного вечора та продуктивного тижня попереду 🤗