Injul Cosmetics Summer me
Частинка літа біля мене…
Мене дуже привабили ці естетичні баночки, які так і хочеться порухати...такі вже вони класні. Тож вирішила познайомитися з таким гелем і я.
Для знайомства обрала Summer me, бо дуже люблю такі літні аромати...але я навіть подумати не могла, що цей запах буде настільки "вав".
Спочатку варто розказати про дизайн. Мені здається, що це саме той випадок, коли баночку потрібно виставити всім на показ. Вона дуже вишукано і стильно виглядає.
Колір теж дуже веселий і позитивний. Моїм дітям гель нагадав желе в розтопленому вигляді.
Тепер запах...
Він неймовірний. Це ніби частинка літа, збережена в цьому гелі. Запах теплий і життєрадісний. Мені уявляється спекотній літній день, біля озера...а ще кошик, повний персиків і нектаринок.
Такий запах точно має сподобатися всім, він справді бадьорить і піднімає настрій.
Гель дуже гарно, але при цьому дбайливо, очищає шкіру. Він дає дуже багато піни...тож це ніби й релаксація своєрідна. Після душу нема відчуття стягнення чи сухості шкіри. Навпаки, вона гарно зволожена і гладенька.
А запах на тілі зберігається ще тривалий час.
Гель для мене став новим відкриттям, бо тут я отримала і очищення, і зволоження, і ароматерапію. Він стане улюбленим гелем багатьох...бо такий аромат не може комусь не сподобатись.
З цим гелем літо буде тривати цілий рік ☀️.
Коментарі (0)