Вії з ефектом baby doll? Легко!
Моє відкриття від IsaDora 🇮🇹 Результат у відео ☝️
Завжди любила, щоб на віях було багато туші. Дуже багато і відразу вся. Ефект лялькових, як у нульових. А потім стала старша і якось відійшла від цього.
Випадково спробувала у подруги туш IsaDora Big Bold Extreme Mascara і була в такому шоці від довжини вій, які дотягувалися кінчиків до моїх брів, що одразу ж замовила собі
Коли її взяла у руки, перше, про що подумала, яка пузата туба і як же мені повезло, адже туші вистачить надовго. Усередині просто гігантська ворсова щіточка! Де були мої очі, коли я її тестувала у подруги… Уважність це не про мене.
Коли відкрила вже не було сенсу засмучуватися - туш є, треба ж користуватися. Дістаємо щіточку, дивимося. Колір вугільно чорний без сірості. Туші на щіточці надто багато - склеєним віям бути або будемо довго їх вичесувати.
Наношу. Перший шар – ну таке собі. Вони вже склеєні та туші багато, але вона якось нерівномірно розподілена — місцями багато, місцями лисо. Другий шар вже лягає гладше - туш рівномірніше розподіляється по віях. Місцями трохи склеює, місцями грудочки. Відкладала, психувала, жалкувала, що купила і дарма витратила гроші.
І через тиждень-другий моїх танців із бубнами настало чудо - її кремова текстура нарешті розфарбувалася і перестала лишати грудочки і війки стали як у корівки Бурьонки - довгі, еластичні, обʼємні, невагомі та підкручені. Все, як у люксових достойних брендів. І головне для мене - відсутність алергії. Бо коли волога потрапляє до очей разом із тушшю я просто ридаю і біжу вмиватися до найближчого пункту призначення.
Нижні вії я цілеспрямовано не фарбую щодня,бо від верхніх вони віддруковуються на повіках під час нанесення туші. Спочатку стирала, потім набридло. Почала намагатися просто їх торкатися менше, поки туш не застигне.
Демакіяжиться підручними засобами, хоча у вологу погоду на мені не пливе. Грудочки сипалися перший тиждень, але не критично. Зараз все ок.
Єдиний нюанс - велетенська щіточка. Вона відлякує на початку, але коли я звикла до неї, зрозуміла, що саме вона дає такий вау-ефект моїм віям.
Як бачите по фото - на пластиковій тубі напис вже стерся, це якраз свідчить про те, що нею я користуюся постійно. Значить можу рекомендувати любителям лялькових вій! Ціна у два рази нижча від розпіарених люксових по типу YSL, Lancôme, а якість фактично та ж. Для себе ставлю її на повто р - поки нічого кращого у цьому ціновому діапазоні, що вимальовує оперні війки так і не знайшла. Заради цікавості хотілося б спробувати ще прикріплені варіанти від IsaDora, бо Big Bold Extreme Mascara надто часто відсутня у продажі останнім часом.
Можливо, ви щось порекомендуєте з IsaDora? Або тушей інших брендів з вау-ефектом 🥴
Коментарі (0)