Викидушки жовтня 2024
І знову багато баночок. Тішуся, що позбулася їх? 🤔
Цього місяця мені особливо приємно позбуватися усіх баночок, бо я поставила собі на мені мінімізувати їх кількість, залишити і повторювати лише найкраще і найдієвіше. Серед викидушок цього разу чимало засобів, які виявилися доволі посередніми, тому дійсно не засмучуюся.
Коротко про кожен продукт з оцінкою 👇🏻
Засоби для тіла:
💚 Парфумований гель для душу Avenue Des Parfums Midnight Nice
- приємний свіжий аромат (більше підходить на теплу пору, зараз уже хочеться чогось зігріваючого)
- економний розхід
- стійкий на тілі
- очищення не до скрипу, незважаючи на SLS у складі
Моя оцінка: 9/10
Детальний огляд - https://club.makeup.com.ua/post/46651/
🤷♀️ Пілінг-скатка для рук і ніг з AHA-кислотами, алое вера й екстрактом м'яти Shelly Professional Care
- дуже м’яко очищає: для рук ок, для ніг недостатньо
- приємний аромат
- дуже чіпається до волосин на руках, залишається на них катишками, що дуже неприємно і моментами боляче
- гарний склад
Моя оцінка: 3/10.
Продукт виявився некомфортним для мене, до кінця взагалі його не зрозуміла. Термін придатності завершується наступного місяця, але викидаю уже, бо все одно стоїть без діла.
Наразі це перший і єдиний продукт Shelly, який я не вподобала…
🌱 Дезодорант спрей Fa Fresh & Dry Deodorant
- приємний свіжий аромат
- не подразнює шкіру
- може залишати плями на темному одязі за умови, що не дасте йому висохнути на тілі
- справляється з прямою функцією на відмінно навіть влітку та під час занять спортом
Моя оцінка: 7/10. Доволі непоганий, хоч і не найкращий.
☕️ Магнієвий скраб для тіла кавовий "Бішофіт Полтавський"
- абсолютна знахідка для покращення як психоемоційного, так і фізичного стану: швидко розслабляє, полегшує біль, ломоту у тілі
- ніжно скрабує, перетворюючись у молочко
- має натуральний склад
- пахне свіжозмеленими зернами кави
- полірує шкіру, підтягує її
Моя оцінка: 9/10. Один бал знімаю лише за короткий термін придатності у 3 місяці.
Розгорнутий допис - https://club.makeup.com.ua/post/50620/