Па рфумований гель для душу "Kumquat Italian Iris White Musk" Oasis
Гель для душу з ароматом нішевих парфумів? Дайте два!
Як я обираю гелі для душу? Мабуть, як і більшість дівчат, – по аромату) Та немало важливим показником при виборі таких засобів для мене також є якість, безпечність складу та делікатне відношення до шкіри без сухості й подразнень.
Нещодавно на український ринок вийшов новий бренд Oasis, який виготовляє доглядові засоби для тіла з ароматами нішевих парфумів. Я, як істинний парф-маніяк, не змогла пройти повз і обрала для знайомства декілька засобів. А сьогодні розповім про перший із них – Парфумований гель для душу "Kumquat Italian Iris White Musk" Oasis.
Оформлення/дизайн
Гель розфасований у милий пластиковий флакон циліндричної форми, витриманий в чорно-білій кольоровій гамі. На обороті флакону – всі необхідні для споживача відомості про засіб від виробника.
В дизайні панує мінімалізм – все максимально просто і функціонально.
Флакон оснащений помповим дозатором – він працює добре, не заїдає, засіб не «випльовує».
Об'єм гелю - 300 мл.
Характеристика властивостей
Склад гелю самий звичайний, типовий для такого роду засобів – немає як якихось надзвичайно корисних компонентів, так і потенційно небезпечних. Тут в мене ніяких претензій.
Консистенція засобу гелеподібна, в міру густа.
Текстура однорідна.
Колір прозорий.
Запах – надзвичайно приємний! Як вже зрозуміло з самої назви засобу, гель має аналогічний аромат із всесвітньо відомими парфумами Дама Б'янка Сержофф. В ароматичній композиції домінують ноти італійського ірису, білого лотосу та кумквату. Аромат гелю вишуканий, ніжний, благородний. Стійкість також прекрасна – відчуваю запах гелю на тілі щонайменше годину після прийняття душу. При цьому, аромат звучить наче димка, легко і ненав’язливо, парфуми не перебиває.
Піниться гель прекрасно! Навіть від невеликої капельки утворюється повітряна, щільна і дуже густа піна.
Змивається гель дуже легко і швидко, не залишаючи на шкірі відчуття мильності чи плівки.
Очищує шкіру гель чудово, залишаючи її свіжою, м'якою та гладенькою, практично не пересушуючи її. Також не викликає стянутості, подразнень, чи будь-яких інших негативних реакцій.
🤍Підсумки
Парфумований гель для душу "Kumquat Italian Iris White Musk" Oasis – чудовий по якості та своїм властивостям – прекрасно піниться та легко змивається; гарно очищує шкіру, даруючи їй відчуття свіжості, чистоти і нереально приємний аромат нішевих парфумів.
Коментарі (0)