ksnklb

М'яке волосся за 10 секунд

М'яке волосся за 10 секунд

Думаю, що про цей чудо-еліксир для волосся вже чули всі. І от я теж дібралась до нього, звісно, це знайомство пришвидшили відгуки у клубі, зокрема результат на волоссі Ta_nyaaaaaaa, тоді я подумала, що вже точно час пробувати.
Загалом, цей засіб дуже цікавий, адже він рідкий, справді як прозора водичка з блакитним відтінком, запах має яскравий фруктовий, з кислинкою, трохи відчувається спирт. Після змивання ця віддушка не залишається на волоссі.
Здивуванням для мене було те, що його потрібно змивати майже одразу після нанесення і не тримати на волоссі. Виявляється, і за кілька секунд він спрацьовує. Загалом, виробник рекомендує струсити флакон перед використанням, нанести засібна всю довжину чистого та вологого волосся, оминаючи шкіру голови. Після цього потрібно ніжно помасажувати волосся, загалом легко пом'яти, щоб засіб увібрався та змити за 10 секунд.
Моє волосся загалом рівне та гладке, та після цього засобу воно було ідеально гладеньким, навіть у вологому стані.
У складі є спирти, пом'якшуючі та зволожуючі компоненти, гідролізат шовку, гідролізат кератину, консерванти. Я лише можу здогадуватись, що це спирт так пом'якшує та вирівнює волосся, а гідролізати та зволожувачі захищають від пошкодження.
Як би там не було, засіб справді круто працює і у першу чергу дуже пом'якшує волосся, при цьому не робить його слабшим та "пухнастим", воно просто таке таке ніжне та легке, як добре зволожене та не обтяжене. При цьому волосся рівне, згладжене та блискуче). І це без пошкоджених чи посічених кінчиків 🥰. Ефект гарний, а волосся на дотик приємне, та я рекомендую цей засіб чергувати. Так, виробник зазначає, що його варто використовувати 1-2 рази в тиждень, та з огляду на склад, все ж краще 1 в тиждень, і чергувати з живильними/зволожуючими масками.
Пляшечка у цього еліксира виконана з прозорого пластику, що дозволяє контролювати витрату засобу. А лінійка збоку, дозволяє контролювати і дозування, адже виробник рекомендує використовувати для середньої довжини волосся 20мл. А загалом цього засобу є 200мл.
Особливо зручний для такого роду засобів, дозатор носик, що якраз дозволяє контролювати витрату продукту, і з ним важко вилити більше.

М'яке волосся за 10 секунд
М'яке волосся за 10 секунд
М'яке волосся за 10 секунд
М'яке волосся за 10 секунд