Vik_Sem

Український бренд з ідеальним складом. Раптове знайомство стало надзвичайно успішним.

Український бренд з ідеальним складом. Раптове знайомство стало надзвичайно успішним.

Привіт. Я обожнюю пробувати щось нове в доглядовій та декоративній косметиці. Іноді новинки бувають вкрай вдалими, іноді не дуже, але все ж таки цікавість бере гору наді мною. Наповнення косметички із засобами для догляду за шкірою обличчя та тіла змінюється залежно від пори року. Що залишається незмінним - наявність крему для рук і бальзаму для губ, тому що інакше у мене все висохне і покриється тріщинами))) Так моя косметичка поповнилась цими двома засобами від українського бренду 380 Skincare, які вразили мене своєю якістю та дією.

ПРО БРЕНД:

“380 Skincare” – не звичайний набір цифр. Це телефонний код України, який завжди зігріває серце. - саме такою є мета бренду – створювати продукти, які завжди будуть близькими до душі, незалежно від твого місцезнаходження.

Бренд має на меті створення здорового мінімалізму в догляді без агресивних компонентів, а більшість засобів не мають барвників та віддушок у складі.

Для себе я обрала бальзам для губ Lip Balm Original та крем для рук Original Hand Cream.

Про свої враження від бальзаму для губ Lip Balm Original я розповім детальніше:

Зовнішній вигляд:

Тюбик упакований у додаткову картонну упаковку. Дизайн упаковки мені дуже подобається: лаконічний, продуманий, гарний. Основний колір – глибокий синій з невеликою кількістю тексту контрастного білого кольору. На звороті можна знайти докладну інформацію про продукт.

Ковпачок щільно прилягає до основи, легко відкручується. Тюбик компактний, об'ємом 10 мл.

Скошений носик зручний для нанесення та розподілу бальзаму по губах.

Склад:

Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cera Alba, Methyl Gluceth-10, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmona Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate.

Активні компоненти:

• Олія авокадо захищає губи від ультрафіолетових променів.
  • Масло ши забезпечує інтенсивне зволоження та відновлення шкіри губ.
  • Сквалан допомагає шкірі не втрачати вологу та робить її еластичнішою.

Я знаю, що багато хто не любить вазелін і продукти для губ на його основі, але моїм губам він заходить відмінно. Цей бальзам також має у своїй основі два компоненти, один з яких – саме вазелін. Крім того, у складі більша частина - це ефективні натуральні екстракти і масла.

Алергічної реакції цей бальзам у мене не викликав.

Аромат:

У бальзаму немає будь-якої віддушки і це дуже незвично, але це його великий плюс. Бальзам тим самим працює як база. Виробник пропонує використовувати його чк базу під улюблену помаду.

На смак бальзам теж нейтральний, гіркоти чи неприємних відчуттів немає.

Консистенція:

Через те, що у складі багато олій, то й консистенція у бальзам різна за різної температури . У холоді бальзам стає твердішим, змінює свій прозорий відтінок на напівпрозорий білий. Якщо ж користуватися бальзамом у спеку, він буде зовсім рідким і абсолютно прозорим.

В загальному вигляді маємо в міру густий продукт, досить тягучий, прозорий. Бальзам однорідний, без будь-яких частинок чи домішок.

Розподіляється по губах дуже приємно та легко завдяки тому, що починає танути при контакті з теплою шкірою губ.

Тримається на губах досить довго, поглинається повільно.

Фініш глянцевий.

Витрата:

Даний пункт залежить від того, як часто користуватись бальзамом та в якій кількості наносити його на губи. Якщо хочеться досягти більшого результату, то можна нанести бальзам товстим шаром і залишити на губах як маску для губ.

Особисто мені зазвичай вистачає таких тюбиків на 2-3 місяці регулярного застосування.

Застосування/результат/враження:

На даний момент якихось серйозних проблем із губами у мене немає, але без використання бальзаму вони виглядають все одно якимись недоглянутими, втомленими.

Цим бальзамом дуже приємно користуватися, він має зручний формат, який можна взяти з собою куди завгодно і оновити в будь-яких умовах.

Результати:

• Бальзам відмінно зволожує і пом'якшує губи, дарує їм харчування та догляд. Миттєво шкіра губ розм'якшується, розгладжується, стає м'якою та ніжною на дотик.
  • Всі лущення і тріщини сходять нанівець. Якщо не за одне застосування, то за кілька вже точно.
  • Бальзам дарує губам неймовірний глянцевий блиск ! Завдяки цьому губи виглядають більш об'ємними, пухкими.
  • Вбирається бальзам повільно, залишається на губах довгий час, тому оновлювати шар потрібно не так часто.
  • Бальзам абсолютно не липне.
  • Бальзам не конфліктує з іншими продуктами для губ, його можна використовувати як база під помаду / олівець.
  • Без приторного аромату.
  • При регулярному застосуванні губи менше лущиться, відчуття дискомфорту йде.

Підсумок: я однозначно рекомендую бальзам для губ Lip Balm Original від бренду 380 Skincare. На мій погляд, це один із найкращих базових зволожуючих бальзамів для губ, який доглядає за шкірою губ вже після першого застосування.