Hrystja_

Зволожувальний крем Hydra від Lunnitsa

Зволожувальний крем Hydra від Lunnitsa

З настанням холодів моя шкіра завжди відчуває велику потребу в додатковому зволоженні.

Я колись завжди упускала цей фактор, думаючи, що зволожувати шкіру потрібно тільки літом. Це була моя велика помилка...але ж саме на помилках і вчаться.

Тепер я усвідомила, що коли шкіра зволожена максимально, то вона пружня і справді менше помітні вікові зміни, навіть мінімальні.

Зволожувальний крем Hydra від Lunnitsa

Перше, що впало в око- це такі еко-естетичні кришечки...навіть мій чоловік запитався що то, бо дуже оригінально виглядає ( а зазвичай йому байдуже, що там стоїть на поличці і як😆).

Крем має дуже легку, ніби повітряну текстуру, яка миттєво поглинається в шкіру.

А ще приємний запах...наби свіжо- травʼяний.

В складі все повністю натуральне і максимально корисне: алантоїн, вітамін е, гіалуронат натрію, кавун, мочевина, олія ши (каріте).

Гіалуронат натрію набагато швидше проникає в шкіру, бо його молекула значно менша, ніж в гіалуронової кислоти, тому миттєве зволоженння тут не на словах.

Моїй жирній шкірі цей крем підійшов ідеально, ніби під неї його створили. Він не забиває пори і не обтяжує, не скочується...все, як має бути в якісного крему. На нього ідеально лягає макіяж, а ще в нього взагалі не жирна текстура і нема плівки. Використовую зранку, хоча він універсальний.

Моя шкіра дуже задоволена такому догляду.

Цей крем подарує реально якісний догляд. Він дасть бажане зволоження, з ним шкіра буде сяяти. Я задоволена таким новим доглядом для мене, бо він справді вартий, щоб про нього говорили.