olenamoli

Frosty Berry & Bliss Cake

Frosty Berry & Bliss Cake

Бренд представив 5 нових та неймовірно смачних парфюмів:
Apricot Whisper & Peony Almond
Citrus Breeze & Dark Rum
Frosty Berry & Bliss Cake
Vanilla Sip & Sweet Caramel
Condensed Milk & Nutty Cookie

Коли бачу ноту Чорної смородини, одразу обираю аромат. І в цей раз також не помилилася.

Смачна хмаринка молочного ягідного коктейля, смородинові зефірки, зроблені моє знайомою- кондитером спеціально для мене, бо вона знає мою любов до цієї ягоди. Ось такі перші асоціації з парфюмом. Але не все так просто! FC Perfumes магічно сплели нотки, які додали аромату неповторності та характеру.

Frosty Berry & Bliss Cake

Подивимося на піраміду.
Верхні ноти: Чорна Смородина, Конвалія, Бісквіт
Середні ноти: Чай, Рис
Базові ноти: Кедр, Білий Мускус

Перше розпилення - це як зайти влітку кондитерську крамничку, а на поличках безліч ягідних десертів, в меню ягідні смузі та коктейлі. Ти береш своє замовлення, сідаєш за столик. В кришталевій вазочці - ніжні та ароматні конвалії. До ягідного тістечка ти взяла чорний чай без цукру. Тобі тепло, солодко, трохи кисленько. В пам'яті виринають затишні спогади з дитинства, коли ще не було таких крамничок і ягідні десерти робила матуся, або разом перебирали відра ягід, щоб зробити варення.

Коли я побачила в нотах Конвалію, то були побоювання, що вона, як це часто буває, дасть мильність. Але ні, ця квітка віддала тільки свою дзвінку кришталеву ароматність. Дуже тихо звучить, не виходячи на перший план.

Може здивувати нотка Рису, але вона достатньо часто зустрічається в парфумерії. Для мене тут Рис не сухий, а зварений і трохи приправлений вершковим маслом, що додає парфюму так званої лактонності (молочності).

І вдалим рішенням було додати Білий мускус. На відміну від звичайного він не такий яскравий та збуджуючий, а м'який, свіжий.

Аромати FCPerfumes відомі стійкістю. Frosty Berry & Bliss Cake не стали винятком: на шкірі тримаються цілий день, на одязі - до прання - і це лише одне нанесення. Шлейф помітний, оточення буде прислухатися, чим таким смачненьким від вас пахне.

Я в захваті від цієї новинки, познайомтеся і ви! 😍