Аніта

Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C від бренду Hillary

Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C від бренду Hillary
Крем-флюїд для інтенсивної ревіталізації шкіри з вітаміном C від бренду Hillary

Для того, щоб шкіра довго залишалася гладенькою та пружною, вона має постійно бути зволоженою. Гарне зволоження - це один з основних етапів догляду за шкірою обличчя, який допоможе надовго зберегти її молодість і красу. Моїм новим улюбленцем по догляду за обличчям став крем-флюїд від українського бренду Hillary. Він зменшує прояви вікових змін і уповільнює процес старіння. Засіб містить стабільну форму вітаміну С, яка сприяє виробленню колагену, освітлює пігментні плями й має потужні антиоксидантні властивості.

Перше, що приваблює - це пакування. Крем має стильний зовнішній вигляд. Картонна коробка фірмового дизайну. Білий флакончик, з якісного пластику. Дозатор з викруткою, дуже зручний. Працює без нарікань. Вкотре переконуюсь, що упаковка у Hillary завжди дуже хорошої якості. По-друге косметика від Hillary не містить продуктів нафтопереробки, силіконів, сульфатів, синтетичних ароматів та барвників, а також інших шкідливих речовин.

Активні компоненти:
1. Аскорбіл глюкозид (AA2G™) - це натуральний вітамін С який освіжає тьмяну шкіру та запобігає старінню.
2. Трегалоза - відмінно відновлює порушений роговий бар'єр епідермісу, працює як "провідник" інших активних речовин у глибокі шари шкіри.
3. Гіалуронова кислота - утворює найтоншу, але дуже міцну захисну плівку поверх шкіри, посилюючи її природний опір агресивним зовнішнім факторам, надає шкірі пружність та еластичність.

Консистенція: крем-флюїд легкий, ніжний, з нежирною текстурою, що швидко вбирається.

Аромат приємний,ніжний та легкий. Нагадує м'ятний чай. Після нанесення майже не відчувається.

Користуюсь я кремом вже декілька тижнів, тому можу сказати що помітила. Флюїд добре живить шкіру обличчя, відновлює сяйво та наповнює енергією. Підтримує тонус, освітлює та нормалізує обмінні процеси в шкірі. Крем не залишає жирності та швидко вбирається. Шкіра стала більш пружною. Не забиває пори та не провокує запалень. Його легка текстура не обтяжує, взагалі не відчувається на шкірі, при цьому обличчя зволожене і не потребує додаткових доглядових засобів.