Fanola Curly and Wavy Hair Mask
Маска для вю'нкого волосся
Сьогодні хочеться поділитися класною знахідкою, яку я замовляю вже не перший раз. Навіть тримаю одну в запасі. Взагалі з самого початку я замовила її для мами, вона настільки виявилась класною, що вона придбала її знову і знову.
Тож я прямо чекала коли закінчиться моя маска, щоб нарешті спробувати її.
Curly and Wavy Hair Mask містить протеїни у вигляді гідролізованного шовку, які розгладжують, відновлюють, зміцнюють пошкоджене волосся. Крім того, вона запобігає електризації волосся. Завдяки масці волосся легше розчісується, а хвилі і локони набувають здорового вигляду, блиску і м'якості.
Вона ідеально підійде кучерявому та хвилястому волоссю.
Склад: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Parfum, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Triethylene Glycol, Silicone Quaternium-18, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Benzyl Salicylate, Caprylyl Glycol, Acetic Acid, Decylene Glycol, Trideceth-10, Trideceth-12, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Hydrolyzed Silk, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate.
Дія засобу:
- розгладжує,
- полегшує розчісування,
- запобігає електризації волосся,
- робить хвилі більш акуратними.
Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся і рівномірно розподіліть по всій довжині, залиште на 3-5 хвилин. Змийте теплою водою.
В неї не ідеальний склад, але враховуючи ціну, на це можна закрити очі. Але те, що вона робить з моїм волоссям, поки не робила не одна маска. Волосся живе, м’яке, взагалі не обтяжене. Плюс вона дуже економічна за своєї трішки рідкої текстури.
Тож просто рекомендую Вам✔️
Коментарі (0)