Spodobaieva Maryna

Fanola Curly and Wavy Hair Mask

Сьогодні хочеться поділитися класною знахідкою, яку я замовляю вже не перший раз. Навіть тримаю одну в запасі. Взагалі з самого початку я замовила її для мами, вона настільки виявилась класною, що вона придбала її знову і знову.

Тож я прямо чекала коли закінчиться моя маска, щоб нарешті спробувати її.

Curly and Wavy Hair Mask містить протеїни у вигляді гідролізованного шовку, які розгладжують, відновлюють, зміцнюють пошкоджене волосся. Крім того, вона запобігає електризації волосся. Завдяки масці волосся легше розчісується, а хвилі і локони набувають здорового вигляду, блиску і м'якості.

Вона ідеально підійде кучерявому та хвилястому волоссю.

Склад: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Parfum, C11-15 Pareth-5, C11-15 Pareth-9, Triethylene Glycol, Silicone Quaternium-18, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Trideceth-6, Benzyl Salicylate, Caprylyl Glycol, Acetic Acid, Decylene Glycol, Trideceth-10, Trideceth-12, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Hydrolyzed Silk, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Дія засобу:

1. розгладжує,
  2. полегшує розчісування,
  3. запобігає електризації волосся,
  4. робить хвилі більш акуратними.

Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся і рівномірно розподіліть по всій довжині, залиште на 3-5 хвилин. Змийте теплою водою.

В неї не ідеальний склад, але враховуючи ціну, на це можна закрити очі. Але те, що вона робить з моїм волоссям, поки не робила не одна маска. Волосся живе, м’яке, взагалі не обтяжене. Плюс вона дуже економічна за своєї трішки рідкої текстури.

Тож просто рекомендую Вам✔️

28 жовтня, 2024
Spodobaieva Maryna
28 жовтня, 2024