Аромат Розкішної Жінки | OASIS
Гель для душу з вишуканим ароматом 🤩
Я люблю аромат італійського бренду нішевої парфумерії Xerjoff Dama Bianca і здивувалась приємно , зустрівши у наших виробників гель для душу (а є ще і крем для рук) з таким ароматом ✨ Як пахне та сама золота блондинка ? Давайте дивитись 🤩
🤩
✨Пакування: гель продається в пластиковій тарі , має висувний дозатор , який відкручується при першому користуванні. Мені подобається сам дищайн бренду , він стильний , не має зайвих деталей , а кожен засвб самє свій колір в залежності від серії .
✨Консистенція: прозорий гель середньої густоти
✨Запах: ну тут саме цікаве )
Піраміда аромату Дама Бьянка:
Верхні ноти: Кумкват і Лайм;
ноти серця: Фіалка, Італійський Ірис, бузок, Єгипетський Жасмин і Конвалія; ноти бази: Ваніль, Солод, Білий Мускус, Амбретта, Сандал і Кедр.
В гелі для душу виділяються основні ноти : кумкват, ірис та мускус .
Це аромат золота , такі самі емоції коли я його відчуваю, лакшері звучання та +100 до настрою та впевненості .
Так пахне дійсно розкішна жінка , фруктова неїстівна пудра в квітково-деревних акордах , вона трошки дурманить думки і фліртує навіть поглядом .
✨ Ефект:
Гель має більш легкий аромат, але він легким фльором залишається на шкірі .
Шкіра очищена , ароматна , не пересушена .
Гель добре змивається, не залишаючи плівки чи ще щось , гарно піниться утворюючи м'яку пінку .
🫧
Чудове доповнення до однойменних парфумів , тому можу рекомендувати спробувати 🖤 чи обрати інший гель з улюбленим ароматом , бо в асортименті є : Кірке , Баккара , Лост Черрі, Зелений чай Арден та Ланвін класичний 💜
Коментарі (0)