Pastel Profashion Plump: неперевершений блиск та об'єм для губ
Pastel Profashion Plump Up Extra Hydrayting Plumping Gloss
Перед вами людина, яка раніше відрікалась від блисків, але наразі це моя нова залежність.
Pastel - Турецький бренд декоративно косметики, якість та доступна ціна в одному флаконі.
Я не змогла пройти повз цей блиск-плампер і тепер не можу зупинитись користуватись ним.
Невеличкий прозорий тюбик із лаконічним оформленням та написом. Через прозорий утовщений пластик гарно мерехтять блискітки. Обрала для себе 202 відтінок.
Перше, що мене приємно вразило, коли відкрила блиск - це його пензлик. Він дуже пухкий, має трохи вигнуту форму, наче черпачок. Ним неймовірно приємно наносити плампер на губи та завдяки цьому вигіну обходити контур губ.
Є легкий аромат ментолу та карамелі, але при носінні він не вічувається.
Блиск досить густий по консистенції, не розтікається по губах та за їх контури, а лягає наче цукровою глазурью.
Один з плюсів - це відсутність липкості. Не знаю, як це можливо, але при розтисканні губ, блиск абсолютно ніяк не відчувається. Він не тягнеться, не розмазується та до губ не пристає волосся. Для мане прям вау ефект.
Перші пару хвилин після нанесення відчувається ментолова прохолода та легке пощіпування холодком. Відчуття навіть приємні та освіжаючі.
202 відтінок тепло пісочного кольору, який ідеально підходить на осінь та є універсальним на всі випадки життя.
При нанесенні на губи він більш прозорий, ніж в тюбику, звісно. Має безліч маленьких мерехтливих частинок, за рахунок чого і дає ефект збільшення губ.
Те, що губки наливаються від пощіпування ментолу у складі, також дає свій ефект - їх власний відтінок стає більш насиченим, також візуально додаючи об'єму.
Завдяки прозорості відтінку, блиск можна наносити як окремо так і в тандемі з олівцями чи помадами.
Наразі моя рука тягнетья саме до цього блиску. Навіть якщо я просто сиджу вдо ма, не можу стриматись, аби не нанести його на губи аби відчути цей пензлик та приємну прохолоду. А його мерехтіння на губах змушує постійно дивитися у дзеркало 😅
Коментарі (0)