Ankie | Базовий тонер для обличч я
Ankie Toner з ніацинамідом та аргініном
Привіт!
У цьому відгуку хочу поділитися враженням про тонер для обличчя з центелою. Почну з того, що я дуже люблю засоби з азіатською центеллою і це не перший засіб цього бренду. Бренд ANKIE – це дієві та чисті состави. Про деякі засоби я вже писала, залишаю посилання:
Ankie Cleanser Gel https://club.makeup.com.ua/post/54188/
Ankie Skin Emulsion https://club.makeup.com.ua/post/53525/
А зараз хочу поділитись враженням про тонер для обличчя.
Оформлення у ANKIE завжди гарне та лаконічне, в одному стилі, мені це нагадує азійский стиль, користуватись такими баночками приємно.
Баночка об'ємом 200 мл.
Тут немає помпи-дозатора. Кришечка фліп-топ, справно працює.
Склад:
Aqua, Niacinamide, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Arginine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Centella Asiatica Extract, Lactic Acid, Parfum, Benzyl Salicylate.
Активи:
- Centella - Заспокоює та загоює шкіру, сприяє регенерації та зменшує запалення.
- Arginine - Амінокислота, яка допомагає підтримувати рівень зволоження шкіри, підвищує її еластичність та сприяє загоєнню дрібних пошкоджень.
- Niacinamide - Вирівнює тон шкіри, зменшує почервоніння, бореться з пігментацією та покращує бар'єрну функцію шкіри.
Тонер підійде для будь-якого типу шкіри, дуже універсальний.
Склад короткий, але відмінний, тонер включає компоненти, які сподобаються і молодій шкірі, особливо схильній до проблемності та віковій.
Ankie Toner чудово зволожує шкіру, пом'якшує та заспокоює.
У 3 шари (тонер підходить для нашарування) я можу використовувати тонер самостійно, влітку, це було як ніколи актуально, все-таки чим легше продукт, тим приємніше.
Почервоніння, роздратування немає, навпаки після застосування шкіра заспокоюється.
Також дуже подобається, що сам тонер водичковий і вбирається миттєво, не залишає ніякої липкості та жирності, дає природний фініш навіть у кілька шарів, та й у складі немає ароматів, тому у нього немає аромату.
Підсумуємо
Мене цей тонер підкорив, Ankie Toner начебто такий весь з себе базовий і універсальний, але дає помітний ефект як в якості першого ступеня догляду, так і при самостійному використанні. Виручає у будь-якій незрозумілій ситуації зі шкірою, руки тягнуться до нього самі.
Коментарі (0)